2017.10.15. 19:00 – Lángoló Gitárok

Metálosított elnöki ügyek - Itt a Down for Whatever Wellhello-egyvelege

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dfw_2017_02.jpg

A varrógép és az esernyő véletlen találkozása a boncasztalon sem lehet olyan szép, mint amikor egy dalba kerül a Wellhello és a modern metal. Pedig nem is olyan nehéz ezt kivitelezni a gyakorlatban, elég hozzá egy jól sikerült nyárbúcsúztató házibuli, és egy zenekar, akik másnap is jó ötletnek tartják, hogy egyveleget csináljanak az egyik legnépszerűbb magyar pop produkció dalaiból. A Down for Whatever pontosan így gondolta, így a legfrissebb klipjükben pontosan ennek a kísérletnek az eredménye látható és hallható. Premier és további információk a hajtás után!  

Ezen a látott napvilágot a Down for Whatever rendhagyó, magyar nyelvű Wellhello-feldolgozása, melyhez a srácok a zenéhez stílusosan kapcsolódó, nyolcvanas, kilencvenes évek hangulatát idéző videóklipet készítettek. A dal messze nem a szokásos recept szerint készült: a zenekar megfogta a Wellhello három legismertebb számát, egybegyúrták, hozzátették a saját stílusukat, és egy eddig még sosem hallott egyveleg lett a végeredmény. Úttörő kísérlet, nem is kérdéses. 

A zenekar énekese, Diószegi Kiki a következőket mondta a dalról: 

Augusztus utolsó hétvégéje lehetett és a fiúkkal úgy döntöttük, hogy elbúcsúztatjuk ezt a nyarat. Az italok folytak, a hangulat parádés volt, majd valahol hajnal környékén elpukkant a buli és elkezdtünk kollektíve Wellhello számokat ordítani. Aztán történt valami és egy órával később már el is kezdtük feldemózgatni a mi verziónkat a három leghíresebb dalukból. Nagyon jól szórakoztunk. Másnap visszahallgattuk a felvételeket és úgy döntöttünk, hogy befejezzük amit elkezdtünk. Ez lett a vége.

A Down for Whatever-rel legközelebb november 3.-án találkozhattok a DürerKert 041-es termében, ahol a Nova Prospect társaságában az év utolsó budapesti nagykoncertjével készülnek. Ezen az estén debütál a Tiansen nevű friss, progresszív elemekkel díszített, női frontemberrel rendelkező pop-metal zenekar is. A koncertet záró bandát pedig a közönség választására bízták, melyre ti is tudtok szavazni a koncert Facebook-eseményén. Most pedig nézzétek meg a friss klipet! 

A posztot a Cseh Tamás Program keretében az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg


premier videó egyveleg klip feldolgozás down for whatever wellhello



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása