2017.10.18. 13:25 – edicsek

Billy Corgan az új Pataky Attila

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

billyufo.jpg

Billy Corgan találkozott egy emberrel, aki egyszer csak alakot váltott, és valami nem emberi lett belőle, amit elég nehéz elmagyarázni. Ezt maga Corgan frontembere mesélte két akusztikus dal eljátszása között, mikor az Ogilala című szólólemezét igyekezett népszerűsíteni a minap Howard Stern rádióműsorában. A paranormális észlelésének részleteit nem tárta rendesen a nagyközönség elé, igazból Stern sem nagyon értette, hogy mit is akar a Smashing Pumkins frontembere elmesélni. A beszélgetés így zajlott:

Corgan: Képzeld el, hogy valamit csinálsz, aztán hirtelen megfordulsz, és teljesen más valaki áll ott.
Stern: Egy másik ember?
Corgan: Olyasmi. Nehéz ezt elmagyarázni nélkül hogy belemennék a részletekbe és inkább nem mennék bele a részletekbe.
Stern: De megkérdeted attól a másik valamitől hogy mit is csinál ott?
Corgan: Igen, és ezt fel is fogta.
Stern: És mit válaszolt, mi ő? Valaki egy másik bolygóról?
Corgan: Nem magyaráznák ezt el.

Azt Billy Corgan is elismerte, hogy ez egy elég furcsa sztori, de megnyugtatott mindenkit, hogy teljesen józan volt a tapasztalás alatt, és hogy nem ez volt az első eset, mikor ilyen történt vele. Volt úgy, hogy az ördögi / földönkívüli delete gomb bánt el vele.

A könyvemen dolgoztam, a barátnőm pedig a konyhában főzött. Megnyomtam valami furcsa gombot, és hirtelen kitörlődött minden, 8 napnyi munkám veszett el

- mesélte a zenész, de ez még mind semmi, mert ugyanebben a másodpercben Corgan barátnője egy női alakot látott végigmenni a konyhában, aki pontosan úgy nézett ki, mint Corgan édesanyja 25 évesen. És az elvesztett oldalakat, soha többé nem tudták visszanyerni a gépről. Arra nem tértek ki, hogy ez most akkor azt jelenti-e, hogy Corgan édesanyja időutazó és tudta, hogy nem lesznek túl pozitívak a kritikák, ezért meg akarta óvni a fiát, vagy a szelleme véletlenül pont akkor ment főzési tanácsokat adni az énekes barátnőjének.

Billy Corgan egyébként ez előtt több olyan helyen is adott interjút, amik a konspirációs teóriák legfőbb oldalai, lehet ott sikerült kapcsolatba lépnie a gyíkemberekkel. A teljes interjú itt hallgatható meg néhány új dallal és egyéb történetekkel.

(Pataky Attiláról ugye mindenki tudja, hogy hozzák-viszik az idegenek?)


rock hír billy corgan



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása