2017.10.19. 14:24 – Lángoló

Back To The Ground - Így szól most az ék

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ek_2.jpg

Elkészült az ék zenekar második lemeze Whatever It Takes címmel, amiről alább be is mutatjuk a Back To The Ground dalt. A zenekar szerint az a legnagyobb különbség az előző lemezükhöz, a Februaryhoz képest, hogy míg azokat a számokat még hárman írták és Oláh Bence Attila billentyűs csak a stúdiózás előtt csatlakozott a zenekarhoz, ez az album már négyük közös produktuma, és sokkal komolyabb hangsúlyt kapnak a billentyűs témák is. Maga a lemez egy érettebb, kiforrottabb, konkrétabb lenyomata az ék jelenlegi világának, gondolataiknak. A Whatever It Takes-t egyelőre csak CD formátumban jelent meg, a Kazoo Label kiadásában. A felvételek ismét a Sounday Studioban készültek Vastag Gábor és Balasi Ádám segítségével, a vizuális megjelenésért pedig most is Tóth Teodóra a felelős. 

Az ék október 28-án fellép az Instantban, ami egy különleges buli lesz, hiszen a zenekar, történetében először akusztikusan lép színpadra. Lee Olivér frontember ugyan már próbálgatta a számokat szólókoncertjein egy szál gitárral, de a teljes zenekar még nem szólalt meg így korábban. 

 Most pénteken viszont Kecskeméten játszanak a Harappal közösen, és azt mondják, hogy

ugyan nem lesznek olyan pokoli merch-eink mint Apeyéknak, de lesz nálunk pár apróság, hogy ne csak a koncertélményt lehessen hazavinni.

A posztot a Cseh Tamás Program keretében az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg


rock hír ék



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása