2017.11.03. 12:19 – dankógábor

Hippifesztivállá alakul a Sziget

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Szavakban legalábbis biztosan, ugyanis meghirdették a Szeretet Forradalmát. Azt írják, hogy ez egy nagy közös ünnep, boldog és békés ünneplése annak, hogy tudjuk, közösen képesek vagyunk elérni

  • hogy háborúk és nukleáris fenyegetés helyett békében éljünk,
  • hogy senkit nem rekeszthetnek ki, nem sérthetnek meg a bőrszíne, vallása vagy nemi identitása miatt,
  • hogy a fenntartható fejlődés és a környezetünk megóvása a mindennapjaink része legyen,
  • hogy a származástól függetlenül mindenkit megilletnek az emberi jogok.

Kádár Tamás, Sziget vezetője elmondta még, hogy “a Sziget közössége 25 éve azért alakult, hogy együtt létrehozzunk egy ideiglenes “álomállamot”, amely Európában központja lett a kultúrák találkozásának. A Love Revolution üzenete nem más, mint a Sziget negyedszázada képviselt értékrendjének összefoglalása és megerősítése.”  A honlapon pedig még ilyen is áll:

Nálunk nem kérdés az egyén szabadságának tisztelete, a lelkiismeret és életmód szabadságának joga, legyen az szexuális szabadság, vallásszabadság, a szabad véleménynyilvánítás vagy a megismerés szabadsága.

Hiszünk a különbözőség elfogadásában, az emberi méltóság tiszteletében, az egymás iránti figyelem fontosságában, az emberek és nemzetek egyenjogúságában, az egyéni és társadalmi felelősségvállalásban, a közösség erejében, a fenntartható fejlődésben, a boldogsághoz való jogban és legfőképp a béke és a szeretet hatalmában.


sziget hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása