2017.11.09. 11:00 – Lángoló Gitárok

Szombati képzelet - Így zenél élőben Dallos Bogi és zenekara

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dallos_bogi_live3.jpgDallos Bogi három évvel ezelőtt, a Dal 2014 műsorában tűnt fel a magyar zenei életben. Akkor a második helyen végzett, We all és Feels So Right című dalai pedig hónapokig szerepeltek a rádiók slágerlistáján. A Fonogram-díjas énekesnő életében ezután új korszak kezdődött: élő zenekaros koncertjei után idén tavasszal megjelent új, szerzői albuma is, az Épp most. Azóta több klipje látott napvilágot, nyáron pedig körbeturnézta az országot friss dalaival. Bogi a sűrű időszak után új videóval jelentkezett, melyből kiderül, hogyan is zenél élőben társaival. Videópremier a hajtás után! 

Bogi így beszélt első szólóalbumáról, és a hozzá kapcsolódó élő videókról: 

Tavasszal jelent meg az Az „Épp most” című debütáló lemezem, erről játszottunk el a zenekarral két dalt. Az egész lemez rendkívül személyes ihletésű. Az összes dalt a saját tapasztalataim, vagy az életem szereplőinek és a barátaimnak az élete ihlette, sőt azok is inspiráltak, akik már nincsenek jelen a mindennapjaimban. Nyáron szerencsére sok helyen megmutathattuk, hogy milyen is az album élőben, de szerettem volna, ha a közönség, aki nem járt még a koncertünkön, megismeri az élő hangzásunkat is, hátha ezzel esetleg kedvet kap, hogy eljöjjön. Vagy ha csak kicsit megkedveli az élő zenét, már az is jó.

Az élő videók rögzítéséért Temesi Ádám, a stylingért pedig Schreiter Lilla felelt. A felvételek az Origó Hangstúdióban készültek, Kováts Marci hangmérnök segítségével. Az énekesnő életében a legújabb kihívás, hogy októbertől műsorvezetőként erősíti az M2 Petőfi TV „Én vagyok itt” című műsorát szerdánként és csütörtökönként. Emellett zenei fronton sem tétlenkedik, hiszen jövő év elején vadonatúj dalokkal rukkol elő. Aki pedig kedvet kapott a fenti videó láttán, hogy megnézze élőben a zenekart, az november 11-én, az Akvárium Klubban találkozhat Bogiékkal, akik a Kelemen Kabátban előtt lépnek fel.

A posztot a Cseh Tamás Program keretében az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg


premier pop rock videó élő dallos bogi stúdiókoncert



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása