2017.11.10. 15:46 – Hirdetés

Ír garázsrock vasárnap a Dürerben - Nyerj páros belépőt az Otherkin koncertjére!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

otherkin.jpg

November 12-én, vasárnap lép fel a Dürer Kertben a garázsrockban nyomuló ír Otherkin. A koncertet mindenkinek ajánljuk, aki épp aznap szeretné kiereszteni a gőzt, és kirúgni egy kicsit a hámból, hiszen a zenekar tökéletesen olyan zenét játszik, ami ideális aláfestése lehet ennek. A Lángolón most egy páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik jól válaszolnak a mai játékunkban feltett kérdésre!  

A Luke Reilly, David Anthony, Rob Summons és Conor Andrew Wynne alkotta formációt olyan zenekarok szeretete hozta össze, mint a The Clash, Ramones, QOTSA és a Blur. OK című debütáló albumuk első perceiben pozitív benyomást kelt a Treat Me So Bad, amelyben a hangszerek magával ragadóan társalognak egymással. A pozitív indítást pedig kiválóan folytatják. Ay Ay című daluk, amely meghozta számukra az első sikereket, egy igazi rock himnusz. A dal hangszerelése könnyen emlékeztethet minket a The Hives, vagy éppen The Strokes legjobb pillanataira. A Bad Advice hallatán pedig ráébredünk, hogy mi is a zenekar erőssége. Itt érződik, hogy a tagok tisztában vannak az inspirálódás fogalmával. Sok dalszerző szenved fogalomzavarban, és a zenei alapok öncélú kölcsönvételének szinonímájaként használják ezt a kifejezést. Az “inspirálódás” után pedig kihagyják az alkotási folyamat egyik elhanyagolhatatlan lépését, a saját képre formálást. Az OK-én nem hallunk zenei újításokat, sőt, a dalokból nem nehéz kihallani a zenekar hatásait. De mégsem érezzük azt, hogy ők lennének a Strokes 2.0, és összevagdosott dalaik lennének. Éppen ellenkezőleg, jól alkalmazzák a garázsrock legfülbemászóbb fogásait. Erről vasárnap este élőben is meggyőződhet a közönség a Dürer Kertben. 

Most pedig jöjjön a játék! A szerencsés nyertes egy páros belépőt nyerhet a koncertre. Hogy te legyél az, nem kell mást tenned, mint az alább feltett kérdésre kérdésre, és ha vagy olyan jó fej, hogy megoszd ezt a cikket a Facebook-idővonaladon, azért igen hálásak leszünk. A kérdés a következő: 

Melyik városból származik az Otherkin? 

a. Dublin

b. Cork

c. Galway

A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk Lángoló - Otherkin - játék tárgyú e-mailben. A játék jelentkezési határideje 2017. november 11., szombat, 23 óra 58 perc. Másnap reggel sorsolunk, a nyertesekt e-mailen értesítjük!

További információk a koncert Facebook-eseményén


hirdetés játék programajánló koncert írország garázsrock dürer otherkin



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása