Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2017.11.14. 12:12 – dankógábor

(18+) Johnny Depp egy rakás nővel szexel Marilyn Manson új klipjében

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mmjd.png

Októberben jelent meg Marilyn Manson új nagylemeze, amihez jönnek szépen sorban a klipek. Most éppen a KILL4ME című dalhoz, amiben Johnny Depp a főszereplő, meg egy rakás meztelen nő. Akinek ez valahonnan ismerős lehet, annak eláruljuk, hogy az előző videóban is Johnny Depp volt a főszereplő meg egy rakás meztelen nő. Mindkettőt megmutatjuk alább.

Manson egyébként nemrég úgy összetörte magát a színpadon, hogy szünetet kell tartania a koncertezésben, plusz a szexuális erőszakkal vádolt Twiggy Ramirez basszusgitárost is kirúgta, helyére pedig az a Juan Alderete érkezett, akit például a Mars Voltából is ismerni lehetett. Aki esetleg lemaradt volna a nyári Budapest Park-os koncertjéről, az jövőre pótolhat, ha nem is Magyarországon. Egy rakás fesztiválra bejelentették ugyanis a csapatot, például a Nova Rockon is fellépnek.


rock hír marilyn manson 18+



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása