2017.11.15. 15:00 – Lángoló Gitárok

Unexpected - Nézd meg a Kaltenecker - Markó duó debütáló videóját!

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kaltenecker-marko_press.jpg

Alig jelent meg a Special Providence ötödik albuma, a zenekarból ismert Markó Ádám és Kaltenecker Zsolt máris egy friss formációval jelentkezett, melyben tovább folytatják a kísérletezést, ezúttal az elektronika és a pszichedelikus rock határmezsgyéjén. Debütáló dalukhoz, az Unexpectedhez egy videót is készítettek, mely a hajtás után meg is nézhető. Aki kíváncsi arra, milyen az, amikor ilyen stílusú zenét élőben, hangszerekkel adnak elő, olvasson tovább!

Markó Ádám a következőket mondta el a projektről:

A duó különleges zenei utazásra invitálja a hallgatókat: a pszichedelikus rocktól a trip-hop-on át a technoig számos elektronikus zenei stílus kerül megidézésre teljesen élőben, billentyűs hangszereken és dobszerelésen. Ez a minimál felállás nagy kihívás, ugyanakkor jó lehetőség is a két zenész számára, hogy a közönség által talán kevésbé ismert oldalukat is megmutassák. Zsolt különleges, témáktól, szólóktól teljesen függetlenített balkéz basszusai ebben a formációban érvényesülnek leginkább, és nekem is van lehetőségem arra ebben a formációban, hogy a megszokottnál intimebb, szabadabb hangulatban, ugyanakkor szólisztikusabban doboljak. A duó Zsolt szerzeményeit játssza.

A felvétel a Supersize Recordings stúdióban készült Horváth Attila vezetésével, a videót Rosta A. Márk készítette. További információk a Kaltenecker - Marko Facebook-oldalán! 

kaltenecker_marko.jpg

A posztot a Cseh Tamás Program keretében az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg


elektronikus progresszív pszichedelikus kaltenecker zsolt új dal duó experimentál markó ádám



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása