2017.11.29. 08:58 – Lángoló

Kultikus bakeliteket árvereznek el Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dm_bakelit_foto_sipos_zoltan.JPG

B32 december – jótékonyságra hangolva címmel különleges programokra várja vendégeit a B32 Galéria és Kultúrtér. December 4-én a Kaláka zenél a budai kultúrhelyen, és a teljes bevételt Petróczki Bors, egy ritka szindrómával született gyermek gyógyítására ajánlják fel. A B32 ezen felül elárverezi a Lemezjátszó programsorozatában meghallgatott bakeliteket, a befolyó összeget szintén a kisfiú kapja. (Fotó: Sipos Zoltán)

A Kaláka együttes és a B32 közös jótékonysági koncertje december 4-én 19 órakor kezdődik. A teljes bevételt egy XI. kerületi kisfiú, egy ritka szindrómás Petróczki Bors kapja, és az összeggel a külföldi kezelését támogatják. A teljes árú belépő 2500 forint, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 1750 forint, a támogatói jegy pedig 10000 forintba kerül.

A B32 Galéria és Kultúrtérben már április óta fut a Lemezjátszó programsorozat. Lényege, hogy a közönség meghallgathat egy kultikus bakelitet, majd az anyagról Horváth Gergely, a Petőfi Rádió hajdani vezetője beszélget egy ismert zenésszel. Az estek során terítékre került többek közt a Depeche Mode-tól a Songs of Faith and Devotion, a Nirvanától a Nevermind, a  Queen-től a Queen, a Radioheadtől az OK Computer. Idén már csak két este lesz, december 5-én Prince Purple Rain lemezét Ligeti György (Zagar), míg december 12-én Bob Marley Natty Dream albumát Sena (Irie Maffia) szakérti. Az eddig összegyűlt tíz bakelitet a B32 elárverezi, és a befolyó összeget szintén Petróczki Bors gyógyítására szánják. A vinylek kikiáltási ára 5000 forint, és a www.facebook.com/B32kulturter oldalon lehet rájuk licitálni december 11-ig.

Kaláka koncert facebook-esemény:

https://www.facebook.com/events/1992475451009704/

Lemezjátszó / Prince – Purple Rain facebook-esemény:

https://www.facebook.com/events/166202110643807/

Lemezjátszó / Bob Marley – Natty Dream facebook-esemény:

https://www.facebook.com/events/628282547296066/


hír jótékonyság



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása