2017.12.01. 16:58 – Szponzorált Tartalom

Friss zenekarok a Rebel Yell díjátadóján a Robotban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

police_eventcover_1.png

Lezárult a Rebel Yell Zenei Tehetségkutató, a versenyben felfedezett zenekarok pedig egy ünnepélyes, és persze hangos díjátadó keretein belül nem csak a díjaikat vehetik majd át, de a színpadot is felszánthatják december 9-én, Budapest egyik legautentikusabb koncerthelyszínén.

A Robotban tartja a POLICE illatmárka hazai képviselete az általa szervezett rockzenei tehetségkutató ünnepélyes díjátadóját. Az este folyamán fellép a fődíjas zenekar, a húzós rockzenében utazó Jackie’s Gun, a harmadik helyezett banda, a pszichedelikus-balkán-punk-funk-ot vagy pszichedelikus-balkán-funk-punk-ot játszó Siketfajd, és a közönségdíjas zenekar, a debreceni, dühös szoftmetál Emma Undressed is. Az időben érkezők természetesen nem csak a Robot pultjánál bandázó zenekartagokat kaphatják el még a koncertek előtt, de a ceremóniára felbukkanó zsűritagokat is, hiszen a díjátadó keretében Frankó Roni, a szakmai zsűri képviseletében adja majd át a zenekaroknak járó díjakat. 

A díjkiosztó programja:

19:00: Kapunyitás

20:45: Díjátadó

21:00: Emma Undressed (A tehetségkutató közönségdíjasai.)

21:45: Siketfajd (A Rebel Yell Zenei Tehetségkutató 3. helyezettje.)

22:50: Jackie's Gun (A Rebel Yell Zenei Tehetségkutató győztese.)

További részletek a díjátadóról az esemény Facebook-oldalán!  


esemény programajánló szponzoráció tehetségkutató díjkiosztó siketfajd rebel yell police fragrances jackies gun emma undressed



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása