2017.12.08. 16:29 – Hirdetés

Különleges Random Trip-koncert szombaton a Müpában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

randomtrip_mupa_2.jpg

A Random Trip páratlan jelenség a hazai könnyűzene világában: műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legjobbjai lépnek fel és vonják be egymást a legváratlanabb zenei kalandokba.

Az estéről estére változó felállású zenésztársaság egymásra improvizálva alkotja meg a dalokat, így minden koncert egyedi és megismételhetetlen. 2017 meghatározó év volt a Random Trip lassan évtizedes történetében, mivel idén májusban Zenehíd címmel megjelent első lemezük. A 74 perces albumon ötven közreműködő hallható.

Ennyien azért nem lesznek ott, de sokan fellépnek december 9-én a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében. Aki viszont biztosan igen, az Dés László, Závada Péter és Zoohacker mellett néhány külföldi zenész. Például D'Tale, a brit SIGMA Live énekese és a Parov Stelar Band egykori énekesnője, Lylit vagyis Eva Klampfer. És persze Delov Jávor dobos, DJ Q-Cee, Bata István basszusgitáros, Szebényi Dániel billentyűs. A kihívás ezúttal is adott lesz, mivel a hangversenyterem sem éppen a legmegszokottabb közeg a Random Trip közönségének. Delov Jávor dobos erről azt mondta, „természetesen kicsit rémisztő, hiszen sosem improvizáltunk még ekkora hangversenyteremben. Mindig elfog a félsz, ha székeket látok egy helyszínen, de éppen ezért lesz különlegesen izgalmas, mert ezúttal biztos, hogy másképp utaztatjuk a közönséget, és utazunk mi magunk is velük.”

december 9. - MR Akusztik a Müpából - Random Trip Müpa Special

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/291353308030422/

Közreműködik:

DTale (SIGMA Live, UK) - ének

Lylit (ex-Parov Stelar Band, A) - ének

Dés László - szaxofon

Závada Péter (Akkezdet Phiai) - rap, slam

Zoohacker - doromb, tilinko, futujara, billentyűk, elektronika

Szebényi Dániel (Freddie) - billentyűk

Bata István (Sena) - basszusgitár

DJ Q-Cee (Vinyl Warriorz) - lemezjátszó, beatbox

Delov Jávor - dob


hír random trip



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása