2017.12.08. 12:58 – Hirdetés

Marshall CODE nyereményjáték - Nyerj egy Marshall-hűtőt, de legalább egy pólót!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lg_marshall_amp_fridge.jpg

Kétségtelenül mérföldkő egy gyártó életében, ha olyan forradalmi berendezéssel jelenik meg, mint a Marshall CODE sorozata. Ezt az eseményt szeretné minden új CODE vásárlónak még emlékezetesebbé tenni a Marshall erősítők hivatalos magyarországi forgalmazója, az Audmax Kft., akik most egy nagyszabású nyereményjátékot indítanak, amelyben minden vásárló részt vehet! Részletek a hajtás után! 

A játék fődíja egy Marshall hűtő. Emellett minden vásárló egy Marshall CODE pólót kap ajándékba, ezzel is jelezve, hogy mostantól a Marshall felhasználók családjába tartozik. Az itt felsoroltakon kívül tíz szerencsés vásárló egy-egy különleges továbbképzésen vehet részt a Marshall két hazai nagykövetével, Lukács Petával és Vámos Zsolttal. Gazdára talál továbbá 5-5 darab Marshall Mode EQ és Marshall Major fejhallgató is.

A részvételhez mindössze regisztrálni kell a megvásárolt CODE erősítőt a www.garanciaregisztracio.hu weboldalon, majd küldd tovább a visszaigazoló emailt névvel, postacímmel és pólómérettel kiegészítve a codejatek@marshallamps.hu elektronikus postacímre. A sorsolás 2018. február 15.-én.

A játékban minden Marshall CODE vásárló természetes személy részt vehet, aki magyarországi hangszerüzletben vagy annak webáruházában szerezte be a berendezést 2017. december 1 és 2018. január 31 között. A játékban az Audmax Kft alkalmazottai, viszonteladói és alkalmazottaik valamint ezek hozzátartozói nem vehetnek részt.

Ha pedig nem ismernéd még a Marshall CODE erősítőket, kezdd az ismerkedést ezzel a videóval! 


hirdetés szakma hangszer nyereményjáték audmax code marshall



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása