2017.12.13. 12:28 – dankógábor

Itt van mit hallgatott/nézett a legtöbbet a magyar ősszel

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

hiro.jpg

Itt van ismét a  3GM, a Mahasz és a Zeneszöveg.hu közreműködésével készült négy lista, amin a legérdekesebb mindig ugye a youtube-os, ahol a Pamkutya Despacito-paródiája az első, Kis Grófo a második, és Hiro a harmadik. Ki az a Hiro? Alább mutatjuk:

Érdekelne tőle több is? Tessék:

Az előző nézettsége 10 millió felett van, de az alábbi is belefért a top 20-ba a több mint 2 és fél milliójával, szóval kizárólag a te hibád, ha még nem hallottál róla. Egyébként ő az AK26 egyik fele, de ha így sem megy, nem tudok rajtad segíteni. :(

A rádiós lista egyébként teljesen máshogy néz ki. Ott a Wellhello Odaút című dala az első, őket követi Rúzsa Magdi és Freddie.

Rockzene igazból egy listán van, de ott viszonylag sok. A MAHASZ album toplistájára olyanok kerültek fel, mint a Tankcsapda, a Leander Kills, a Depresszió, a Quimby vagy a Paddy And The Rats. Itt van alább, lehet böngészni, aki pedig bővebb szöveges kommentárt szeretne, klikkeljen a Dal+Szerző honlapjára. Mi meg addig ismétlésre állítjuk Hirót.

toplista_osz.jpg


hír



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása