2017.12.21. 11:30 – dankógábor

Minden, amit a téli Fekete Zaj fesztiválról tudni kell

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lastdaysofjesus.jpg

Az egyik kedvenc fesztiválom volt a Fekete Zaj. Jó, nyilván mátrai gyerekként haza is beszélek, de rosszul esett, mikor megszűnt a sástói buli a hegyen. Azóta van majdnem ugyanott egy házibuli Fekete Zaj Osztálykirándulás néven, ami tovább vitte a hangulatát, sőt, mondhatjuk, bájosabb is a DIY hangulatával. Persze attól még jó lenne egy újabb nagyobb szabású megmozdulás, ahol olyanok léptek fel, mint az Ulver vagy a Sólstafir. Félig meddig meg is kapjuk ezt a Dürer Kertben december 29-én. Itt lesz ugyanis a Fekete Zaj Tél, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a Dürer összes termében párhuzamosan zajlanak majd a koncertek. Hogy kik lépnek fel, alább szép ábrákon meg lehet nézni, ide még kiegészítő információként azt hintenénk el, hogy afterparty is lesz, a fotelbárban a Gelka játszik majd, a télikertben pedig a DeadLine Industries. Közönségtalákozó is lesz a VHK-val este hattól, a merch pult közös lesz lesz a nagyteremben, ahol a fesztiválpólók mellett a fellépő zenekarok pólóit is árulják majd, illetve a fotelbárban a Memento Mori standját és kiállítását is meg lehet nézni.

feketezajtelnagyterem.jpg

feketezajtel041.jpg

Ezeken kívül lesz még két terem, a kisterem és a már említett fotelbár, ahol olyanok lépnek fel, mint is a Dyas, az I.O.N., a Rats Kill Bats, a De Facto, a Clue, a Molnár Róbert Band, az Entrópia Architektúra, a Tóth Kína Hegyfalu, a Machabray, a Zivatar, a Slowmesh, a Weixelbaum Trió, a Pyoba, a Mechanical Corpse és a Vanta.


fesztivál hír fekete zaj



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása