2018.01.16. 13:24 – Lángoló

Nyerj jegyet a Furia/Uada vagy a Siberian Meat Grinder koncertjeire

Lángoló X

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

uada12.jpg

Durván kezdődik majd az április Budapesten. Másodikán a Siberian Meat Grinder csapja szét a közönséget a Dürer Kertben, másnap ugyanott lép majd fel a Furia, az Uada és az Au-Dessus. Előbbit legegyszerűbben crossover thrash-nek hívhatjuk, mert az orosz zenekar gyakorlatilag mindent kever mindennel.  Második este pedig egyértelműen a black metalé a főszerep egy lengyel, egy amerikai és egy litván zenekar előadásában. Ezekre lehet most a 10 éves a Lángoló keretében csomagokat nyerni a Cudi Purci Booking jóvoltából.

A csomagok tartalma:

  • 1 db Furia- vagy Uada-lemez + páros belépő + póló
  • 1 db Siberian Meat Grinder-lemez + páros belépő + póló

A játék menete:

Oszd meg a Facebookon az események közül amelyiket szeretnéd (ezt vagy ezt), hívd meg öt barátodat és írd a buli falára, hogy "HELLÓ!", és már be is kerül a kalapba a neved.

Március 1-ig tudtok játszani!


játék metál hír black furia siberian meat grinder uada tharsh



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása