2018.01.23. 14:19 – Lángoló Gitárok

Bejelentette visszavonulását Neil Diamond, miután Parkinson-kórral diagnosztizálták

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

neildiamond.jpg

Tegnap este hozta nyilvánosságra a legendás énekes-dalszerző, Neil Diamond, hogy Parkinson-kórban szenved. A betegség sok szempontból megnehezíti az utazást és a színpadi előadást, így bár tervei szerint lemezeket még fog készíteni, az aktív koncertezésről a jövőben lemondani kényszerül. Diamond épp ötvenéves jubileumi turnéjának közepén kapta meg a diagnózist. 

Az énekes megindító nyilatkozatban hozta nyilvánosságra a fejleményeket:

Vonakodva és csalódottan vagyok kénytelen bejelenteni, hogy visszavonulok a turnézástól. Megtiszteltetés volt, hogy az elmúlt ötven évben színpadon állhattam. Legmélyebb bocsánatkérésem tolmácsolom azok felé, akik a jegyet váltottak a hátralévő koncertek valamelyikére. Terveim szerint dalszerzőként és más projektekben aktív maradok még hosszú ideig. Szeretném köszönetem kifejezni hűséges és elkötelezett közönségemnek szerte a világon. Mindig hálás leszek nektek a támogatásért és a bátorításért. Nagyon-nagyon-nagyon szép utazás volt ez, köszönet érte nektek.

Az idén 76 éves Neil Diamond pályafutása során harminckét stúdióalbumot jelentetett meg, és összesen körülbelül hetvenöt millió lemezt adott el. 


pop rock hír betegség visszavonulás neil diamond parkinson-kór



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása