2018.01.24. 10:23 – dankógábor

Rise Against is lesz a Budapest Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

riselive.jpg

Ha pár nap alatt zavarnák le a Budapest Parkba eddig bejelentett nyári fellépőket, akkor egy nagyon komoly fesztivál lehetne belőle. Így viszont önálló koncerteket adnak az olyan előadók Budapesten, mint a Queens Of The Stone Age, a Body Count, az Alice In Chains, Billy Idol, Bonobo, a Bullett For My Valentine vagy a most bejelentett Rise Against. Utóbbi június 6-án lép fel a Budapest Parkban.

A jelenleg kvartett felállásban zenélő amerikai hardcore punk zenekar 1999-ben alakult, első két lemezüket még egy kis független kiadónál jelentették meg, majd 2004-ben kezdték meg nagykiadós pályafutásukat a Siren Song of the Counter Culture című lemezzel, ami a nemzetközi áttörést hozta meg a zenekarnak. Innentől kezdve albumaik (The Sufferer & the Witness; Appeal to Reason; Endgame; The Black Market) sorra a Billboard 200-as listájának Top10-ébe kerültek, legutóbb pedig tavaly nyáron jelentkeztek lemezzel. A Wolves saját bevallásuk szerint egy kissé vadabb, veszélyesebb oldalukat mutatja be, politikai témájú dalaikkal pedig szeretnék felhívni rajongóik figyelmét a világ igazságtalanságaira. Ez persze nem túl meglepő, hiszen a Rise Against híres arról, hogy sokszor jó ügyek mellé állnak: olyan szervezeteket támogatnak, mint például az Amnesty International vagy a PETA.

A Rise Against többször lépett már fel hazánkban telt házas klubkoncerten, illetve fesztiválokon is játszottak többször. Most pedig egy igazi friss lemezzel érkeznek hozzánk, ami ráadásul eddigi pályafutásuk egyik legsikeresebb anyaga is: a Billboard alternatív-, rock- és hardrock-listáját is vezette. De az újdonságok mellett természetesen olyan klasszikusokra is számíthatunk majd, mint a Savior, a Swing Life Away vagy a Prayer of The Refugee, június 6-án a Budapest Parkban.


punk hardcore hír rise against



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása