2018.02.01. 12:11 – Nihil_AK

Devin Townsend pihenőre küldi a Devin Townsend Projectet

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

devin-townsend-71-1000x515-1504128249.jpg

Nyolc év turnézás után szünetet tart a Devin Townsend Project, ami persze nem jelenti azt, hogy a frontember felhagyna a zenéléssel, egyszerűen csak új projektekkel kíván foglalkozni. Devin már most tele van tervekkel a jövőre vonatkozóan, ami munkamániáját ismerve nem meglepetés.

 A friss fejleményekről így nyilatkozott a főhős:  

A zenekar jóban-rosszban velem volt, és számos nagyszerű pillanatot éltünk át együtt. Csak a legjobbakat tudom róluk mondani, és biztos vagyok benne, hogy dolgozunk még együtt a jövőben. (...) Jelenleg négy albumon dolgozom, és éppen a befejező szakaszában vagyok az egyik legnagyobb szabású projektnek, amin valaha dolgoztam. Eddig ez a kedvenc DVD-kiadványom, az Ocean Machine Live In Plovdiv munkacímű anyagáról van szó. Keveredik rajta a nagyzenekar, a kórusok, a rajongók kérései alapján összeállított setlist, és a teljes Ocean Machine album elő változata, amit egy ilyen csodálatos környezetben jutalomjáték volt előadni. (...) Ez élet rövid, és még sok mondanivalóm van más utakon, más módon. Biztosan fogok még új utakat kereső előadásokat, valószínűleg a jövő évtől, és nagyon izgatott vagyok különböző felmerült együttműködések kapcsán is. Ezúton is köszönök mindent a zenekarnak, a csapatnak, és a közönségnek, akik lehetővé teszik számunkra, hogy tegyük, amit tennünk kell, egyben türelemmel viselik a folyamatos változásaimat.

Mindehhez csak annyit tennénk hozzá, hogy egy teljes Ocean Machine-t tartalmazó DVD alapból nem lehet rossz, lévén Townsend egyik valaha írt legjobb anyagáról van szó. A Strapping Young Lad szintén alapmű City-jével nagyjából párhuzamosan született album a kilencvenes évek végének egyik kevésbé közismert klasszikusa, aki eddig elkerülte volna, ismerkedjen meg vele - húsz évvel később sem szégyen felfedezni egy jó lemezt!  


rock metál pihenő hír progresszív devin townsend devin townsend project



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása