2018.02.05. 10:20 – Nihil_AK

Közel eredeti felállásban dolgozik új lemezén a Smashing Pumpkins

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

smashing-pumpkins.png

Idén ünnepli megalakulásának harmincadik évfordulóját a Smashing Pumpkins, és a legfrissebb hírek szerint ezt úgy ünnepli meg a zenekar, hogy közel eredeti felállásban újjá is alakulnak. Oké, különféle felállásokban már 2006 óta turnéztak, sőt, több stúdióalbum is megjelent - a 2014-es Monuments to an Elegy-t a Mötley Crüe-s Tommy Lee dobolta fel - de olyan már nagyon hosszú ideje nem fordult elő, hogy ez a három zenész egyszerre lett volna a fedélzeten. Billy Corgan korábban már belengette, hogy az új album anyaga az első két lemez, a Gish és a Siamese Dream vonalához áll közel, a producer elvileg Rick Rubin lesz. A zenekar már közzé is tett egy fotót - lásd fentebb - amelyen az alapító hármas látható a stúdióban.

A Smashing Pumpkins eredeti basszusgitárosa, D'Arcy Wretsky nemrég megerősítette, hogy ő nem lesz része az újjáalakulásnak, ahogy ő fogalmazott, a többiek úgy döntöttek, hogy egy másik basszusgitárossal kívánnak dolgozni, ami számára eléggé kiábrándító, de megesik az ilyesmi. Ez a másik zenész a rajongói spekulációk szerint Jeff Schroeder lehet, aki 2007-ben gitárosként csatlakozott a zenekarhoz, és néhány friss werkfotón is feltűnt. Hamarosan kiderül, hogy igazul van-e, addig is várjuk a friss híreket az új lemezről.


rock smashing pumpkins hír alternatív új album billy corgan jimmy chamberlin james iha újjáalakulás eredeti felállásban friss fotók



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása