2018.02.08. 12:26 – Nihil_AK

Fenriz rövid, de velős nyílt levele a sajtónak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fenriz.jpg

Azt eddig is lehetett tudni, ahogy én magam is többször kijelentettem már, hogy a Darkthrone cinikus humorú dobosa, Fenriz az egyik legjobb arc a komplett zenei színtéren, és másokkal ellentétben az idők múlásával nemhogy rombol a renoméján, hanem minden egyes húzásával meg is erősíti ezt, a képviselős sztoritól a nagy elhivatottsággal készített Radio Fenriz podcastig. Most egy rövid, de sok szempontból tanulságos nyílt levelet fogalmazott meg a zenekar Facebookján.

Így szól: 

Nyílt levél a sajtónak / és bárkinek, aki olvassa:

Valószínűleg mondtam már korábban és valószínűleg fogom is még. De a Facebook tele van
a régi hősök halálával. Szóval ahelyett, hogy valakit a halála UTÁN méltányolnék, inkább értékelem, hogy Dan Lilker, Chris Reifert, Nicke Andersson és Scott Carlsson MÉG MINDIG ÉLNEK. KIRÁLY ARCOK!

Ahogy mondani szokás, még több Fenriz a Soundcloudon, valamint a Youtube-on, amelyen egy ideje fellelhető néhány audiokommentáros Darkthrone-album is. Ezek garantált szórakozást jelentenek mindazoknak, akik a tárgyalóképes angol nyelvtudás és a black metal kedvelésének metszéspontján tengetik életüket. 


hír nyílt levél nyilatkozat black metal fenriz



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása