2018.02.17. 07:36 – dankógábor

Olyan előrehaladás van az új Tool-lemeznél, amilyen még soha nem volt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

tmjk.jpg

Teljesen váratlan dolog történt. Maynard James Keenan Tool-énekes mondott értékelhető információkat a zenekar új nagylemezéről. És nem csak értékelhetőeket, de pozitívat. Ilyet pedig ő nem szokott. Ő inkább a többiek optimista nyilatkozatait töri le egy szóval. Na de most nem ez történt, Keenan ugyanis kiírta a Twitterre, hogy egy dal kivételével az összes új számra megírta az énekdallamot és szöveget, szóval már csak azt az egyet várja. Azt is hozzátette, hogy 11 év várakozás után, hónapokkal ezelőtt kezdtek el hozzá szállingózni az FINAL szóval ellátott dalok zenei alapjai, és ez elméletileg (ezt nagyon kihangsúlyozza) azt jelenti, hogy már nem is fognak változni. Keenan egy korábbi értelmesebb, Toollal kapcsolatos nyilatkozatában elárulta, hogy ő ugyan dolgozott volna már a saját részén, de a többiek folyamatosan újrakezdték a dalírást a nulláról, így inkább letett róla. Ez a mostani twit viszont most olyan előrelépés, hogy a rajongók joggal kezdhetnek reménykedni, hogy akár még idén új lemez lehet. Ezzel kapcsolatban is írt Keenan valamit:

Valamikor fel is vesszük ezeket. Messze van még a vége, de legalább közeledünk.

Üzenete végén az énekes még reklámozza kicsit másik zenekara, az A Perfect Circle április 20-án megjelenő új lemezét, hogy a várakozásban azt legalább lehet majd hallgatni.


rock hír tool



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása