2018.02.25. 18:00 – Lángoló

Az Actionben felébredt az erő - Itt a teljes új nagylemez

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

action_band_cmyk.jpg

Itt az új Action-lemez. Az Ébredő erő a 2015-ös Hannibál album folytatása, egyben az 1994-ben alakult metálos hardcore-zenekar hetedik stúdiólemeze. Egyházi Gábor basszusgitáros ezt mondja az anyagról:

Azt mondanám, úgy 80-20 százalékos arányban zúzunk, van két lájtosabb nóta is. Mindannyian ebből a hardcore/punk/metal-közegből jöttünk, de ha egy lemezen folyamatosan ez megy, egy idő után kifolyik az agyad a füleden. Ami pedig a szövegeket illeti, már a lemez első mondatából ebből mindenki kiveheti, nem számíthat távol-keleti bölcsességekre. Szasza kicsapta az asztalra ezt a nagyon egyszerű társadalomkritikát.

A felvételek az Ecseri Vasmű stúdióban készültek 2017-ben, a hangmérnök Weisz László (Kalapács, Zorall) volt. A 33 perces, 8 + 1 dalt tartalmazó lemezt alább teljes egészében végig lehet hallgatni, innen meg akár be is lehet szerezni.


premier metál hardcore hír action



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása