2018.02.27. 10:59 – Lángoló Gitárok

Indul az idő - Itt az Éva Presszó legújabb klipje

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

evapresszo.jpg

Nem kellett sokat várni az Éva Presszó legújabb klipjére, amelyet az Indul az idő című számukhoz készítettek. A saját meghatározása szerint pop undergroundban utazó zenekar nem tétlenkedik az utóbbi időben, a tavalyi év vége óta folyamatosan jönnek tőlük a dalok. A Lassan szeress és az Ahogyan után most itt a legújabb szerzemény, amelynek középpontjában a barátság és a kapcsolatok állnak. Dal- és videópremier a hajtás után! 

A dalról és a videóról így mesélt a zenekar frontembere, Vigh Éva:

 A dal a barátságról szól, arról, hogy az emberek üzenetet hoznak egymásnak minden egyes egymásra találásnál, legyen az évekre szóló kapcsolat vagy egyetlen beszélgetés. Arról mesélünk, hogy nincsenek véletlen találkozások, hogy a közösen eltöltött idő, az átadott és megosztott élmények összekötnek bennünket életünk végéig és az emlékek, a tapasztalatok, az egymásból felszínre hozott értékek egy gombostűre szúrt pillanatban örökre magunkkal vihetőek. 

Szeretem ezt a dalt, mert minden meglévő vagy elrontott barátságom benne van a sorokban. Azokra gondolok, akiket elhagytam, akik elhagytak, de első sorban azokra, akikkel évek óta kitartóan szeretjük egymást, bor vagy pokróc ide vagy oda. Mindenki holdat hord a homlokán, a feladatunk, hogy ezt észrevegyük, és ha valaki észrevette a miénket, azt megbecsüljük.

Az Indul az idő szövegét Jónás Péter írta, a felvételek Puha Szabi, a keverés és a mastering Takács Zoltán Jappán munkáját dicséri. A videót a Reindeer Cinema készítette. A felvételek helyszínét a debreceni Maszek biztosította, ahol a zenekar tagjai barátaikkal egy zenélős, beszélgetős estét tartottak, aminek a hangulatát jól tükrözi a végeredmény. Ha szeretnéd megtapasztalni az Éva Presszó által közvetített energiákat, akkor lesz rá lehetőség, ugyanis a csapat nagy erőkkel koncertezik: március 2-án a gödöllői Trafóban lépnek fel a Honeybeasttel, 14-én pedig a Nagyerdei Víztoronyban játsznak Odett társaságában.  

Az Éva Presszóról további információk a zenekar Facebookján és Youtube-csatornáján


premier pop rock hír videóklip új dal éva presszó



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása