2018.02.28. 18:57 – Lángoló Gitárok

Ha minden igaz, új albummal érkezik a FEZENre a The Prodigy

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

prodidzsaj.jpg

Sorra jelenti be a külföldi fellépőket a FEZEN az idei évre. a Mr. Big és a Pumpkins United turnéval érkező Helloween mellett ma egy újabb headliner neve látott napvilágot: július 26-án érkezik a The Prodigy. Persze néhányan biztosan legyintenek, hiszen a zenekar szinte már hazajár Magyarország fesztiváljaira, ugyanakkor ha lehet hinni a híreknek, ezúttal új albummal érkeznek hozzánk. Szóval aki már unja a Firestartert, de szereti a The Prodigy-t, vagy egyszerűen csak úgy gondolja, hogy jólesik majd a sok riffelés között valami más is, valószínűleg örülni fog a hírnek. A kapcsolódó sajtóközlemény a hajtás után olvasható. 

Felsorolhatatlanul sok sláger, Grammy jelölések, MTV zenei díjak és felhőtlenül táncoló tömegek jelzik a The Prodigy útját. Ez az út idén nyáron Székesfehérvárra vezet. A Liam Howlett, Keith Flint és Maxim Reality alkotta brit csapat július 26-án lép a FEZEN fesztivál nagyszínpadára. A Firestarter, Voodoo People vagy a Smack My Bitch Up slágerek megkerülhetetlenek voltak, és bár az elektronikus zenei színtérből érkeztek, koncertjeik inkább a rockzenekarokét idézik, így nem csoda, hogy stílusfüggetlenül lettek kedvencek Európában és a tengerentúlon is.

A zenekar tavaly közösségi oldalán jelentette be, hogy új dalokat írnak, és 2018 első felében érkezik hetedik stúdióalbumuk is. Azóta koncerteken három új számot is hallhatott a közönség, így vélhetően a júliusi FEZEN fesztiválos koncertre is készülnek újdonságokkal.

A még mindig nem teljes listában olyan nevek szerepelnek már mint a Mr. Big, a Helloween, az Enter: Shikari, Ákos, a Tankcsapda, Rúzsa Magdi vagy a Quimby. Érdemes időben beszerezni a belépőket, hiszen a szervezők közlése szerint a kiadható bérletek több mint fele elfogyott már öt hónappal a kezdés előtt. Március 19-ig élnek az elővételes árak, jegyek kaphatók országszerte a Ticketportál jegyirodáiban és Tixa weboldalán!  


programajánló fesztivál hír techno elektro fezen the prodigy harcdcore



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása