2018.03.09. 11:00 – Lángoló Gitárok

Életigenlő oltalmazók - Itt az Audioshake új klipje, a Kiderül

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kiderul_promo_kep2.jpg

Alig néhány hónapja annak, hogy nálunk debütált az Audioshake első videóklipje, a Hozzád. A zenekar ugyanakkor láthatóan nem akar ülni a babérjain, hiszen hamarosan megjelenik második EP-jük, melyről az első videót szintén a Lángolón nézhetitek meg először. Bella Leventéék ezúttal önkéntes tűzoltónak álltak egy forgatás erejéig, az eredmény pedig egy kifejezetten szórakoztató, humoros klip lett, amely jól illik a Kiderül derűlátó, optimista hangvételéhez. Premier a hajtás után!

A Kiderül klipforgatása nem akármilyen körülmények között zajlott, hiszen a stábot Budaörs önkéntes tűzoltói fogadták be egy teljes napra. A csapat nem titkolt szándéka, hogy ezzel a videóval és dallal felhívja a figyelmet a tűzoltók áldozatos munkájára, köztük kimondottan az önkéntesekére, akik fizetség nélkül vállalják szabadidejükben azt, hogy segítsenek embertársaikon.

A forgatás idejére a zenekar is tűzoltóalakulattá vedlett át, hogy humoros köntösben másokat oltalmazzanak. Balázs, Joey, Levi és Rob jelesre vizsgáztak a csövön való lecsúszásból, a létra használatából, és riasztásra való kiszállásból is.

A frontember, Bella Levente így beszélt a dalról és a hozzá készült videóklipről: 

A Kiderül zenéjét én írtam, és a szöveg témája is tőlem származik. Tudtam, hogy ehhez egy zseniális szövegíró kell, akit meg is találtunk Müller Péter Sziámi személyében, aki szorosan együttműködött velünk a szám megírásánál. Az ismeretségünk a Sziámi zenekaron keresztül korábbra datálható, de még sosem írtunk együtt, és nagyon örülünk, hogy ez megtörtént. Így született meg ez a nagyon pozitív, életigenlő szerzemény arról, hogy minden rosszban van valami jó, előbb-utóbb minden a helyére kerül, és csak akkor éled túl az életet, ha a jó oldalát nézed.

A klipet a budaörsi önkéntes tűzoltóknál forgattuk. Fontos volt, hogy láttassuk őket, mert az ő életük a segítségnyújtásról szól, aminek mindig van értelme, és ez teljesen harmonizált a dal üzenetével is. A forgatáson megtanultunk lecsúszni a csövön, megtanultuk a szakszerű kiszállást, illetve a létra megfelelő használatát. Nagyon nagy arcok a tűzoltók, szétröhögtük magunkat egész nap. A nap második felében vettük fel a zenekaros részeket, a végére kisebb tömeg verődött össze az utcán, mondhatni egy minikoncert kerekedett az egészből.

A videót Gerócs Balázs rendezte az én forgatókönyvem alapján, a világosító és a hangmérnök Lugosi Gergő volt, a sminket és a werkfotókat Nagy Ágnes Katalinnak köszönhetjük. A forgatás hihetetlen élményekkel gazdagította a tűzoltókat is, akiknek nagyon hálásak vagyunk, hogy lehetővé tették számunkra ezt az eseményt.

Nincs más hátra, nézzétek meg a videót! 

A zenekar jóvoltából van még néhány werkfotónk is a forgatásról. A képeket Nagy Ágnes Katalin készítette. 

Az Audioshake legközelebb március 23-án lép fel a soproni Hangárban, az Ocho Macho társasáságban. További információk a zenekar Facebookján és a koncerthez kapcsolódó eseményen

Mindemellett a Budaörsi Önkéntes Tűzoltóság szívesen veszi azoknak a jelentkezését, akik tenni szeretnének a város tűzvédelmének érdekében, szóval ha valaki kedvet kapott, nézzen körül az egyesület honlapján


premier pop rock hír bella levente audioshake budaörsi önkéntes tűzoltók



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása