2018.03.22. 15:08 – Lángoló

Június 7-én Fővárosi Rapcirkusz a Budapest Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fovarosi_rapcirkusz.jpg

Hiphop nagyzenekari kísérettel, hatalmas fúvósszekcióval, gitárral, basszusgitárral, a hazai színtér számos nagy nevével? Az idei nyár egy ilyen programot is kínál, ez lesz a Fővárosi Rapcirkusz, amely június első csütörtökén debütál a Budapest Parkban. Sajtóbejelentés és további információk a hajtás után!  

A Fővárosi Rapcirkusz egy egészen egyedülálló, korszakokon és stílusokon átívelő, monumentális produkció. Az először június 7-én a Budapest Park színpadán látható koncertprogram már csak azért is különleges, mert ilyen volumenű, a feltörekvőket és a legendákat is felvonultató hazai hiphop allstar eseményre még nem volt példa. Az este folyamán a szcéna krémje mutatja meg magát, ráadásul egy teljesen egyedi, nagyzenekaros kísérettel. Négy trombita, három harsona, egy basszusharsona, két alt, két tenor és egy bariton szaxofon, dob, basszusgitár, gitár és billentyű lesz a színpadon, miközben Magyarország legmenőbb DJ-i, MC-i és rap ikonjai váltják egymást.

Line-up: Akkezdet Phiai, Bankos+Zsolaa, Bootsie, Busa, DSP, Hősök, Irie Maffia, Sena, Siska Finuccsi, Slow Village, Sub Bass Monster, Tkyd  A zenekari kíséretről a Nart Orchestra gondoskodik, Meggyes Ádám vezényletével.  Turntablism showcase : Sonny Kraft, warm up : Mr. Die A műsorvezető: Szabó Simon. 

További információk a rendezvény Facebook-oldalán


programajánló koncert hiphop hír rap budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása