2018.04.11. 15:00 – Lángoló Gitárok

Szevasz Kicsim – Itt a legújabb Éva Presszó dal

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

eva_presszo_cut.jpg

Nem túlzás, hogy az Éva Presszó belehúzott a klipgyártásba. Előző videójuk, mely az Indul az idő című dalukhoz készült, február végén látott napvilágot, és alig kellett párat aludni, máris itt a következő, a Szevasz Kicsim. Mivel a zenekarnak már az előző videóknál is nagyon megtetszett a „közösségi mozgolódás”, most is saját barátaik szerepelnek a próbatermükben leforgatott klipben. A Reindeer Cinema által készített videó igazán vagány darab lett. Megnézhető a hajtás után. 

A Szevasz Kicsim üzenete nem is lehetne aktuálisabb, hiszen a hétköznapok monotonitásáról szól, a kilátástalanságról, és arról hogy ennek ellenére fent kell maradni a felszínen. Természetesen ehhez egy dögös alap is dukál, úgyhogy ismét egy jól dúdolható, igazán slágergyanús számról beszélhetünk. A klip indusztriális hangulata csak fokozza az érzést.

A zenekar háza táján egyébként folyamatosan zajlanak a dolgok, ha éppen nem klipet forgatnak, akkor készülnek a fesztiválszezonra. Ezeken a bulikon már egy új basszusgitárossal állnak színpadra, hiszen Urhegyi Pali helyét nemrég Gyarmati Balázs vette át. Emellett dolgoznak az új dalokon, és lesznek koncertek is szép számmal. Elég szép teljesítmény egy viszonylag friss, de már rutinos csapat életében.

Vígh Éva egy interjúban elmondta: 

Az Éva Presszó vonzereje abban rejlik szerintünk, hogy mindenféle közönség élvezni tudja a koncertünket, nem csak egy szűk szegmenst szólít meg, nem csak az épp trendi hullámot lovagolja. Megpróbálunk tényleg maradandó értéket teremteni és ezt szerintünk érzi a közönség is. A falunapoktól kezdve a fesztivál nagyszínpadon át a klubkoncertjeinket is pozitívan fogadják, egy-egy koncert után személyesen és a közösségi oldalakon is érezhető a pozitív visszacsatolás.

A most debütáló dal szövegét Jónás Péter írta, a felvétel ezúttal is Puha Szabi, a keverés és a mastering Takács Zoltán Jappán, míg a programozás Barnsz munkáját dicséri.  

Nincs más hátra, hallgassuk és nézzük az új vidót. Szevasz Kicsim, fejeket a víz fölé és lélegezz!

Az Éva Presszóról további információk a zenekar Facebookján és Youtube-csatornáján


premier pop rock hír új dal éva presszó



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása