2018.04.12. 10:59 – Lángoló Gitárok

Fejben dől el - Itt az Alvin és a Mókusok új videóklipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fde001.jpg

A huszonötödik jubileumi évet ünneplő Alvin és a Mókusok 2018-ban több meglepetéssel is készül. Február eleje óta tart a zenekar negyedszázados turnéja, közben pedig klipeket is forgatnak a tavaly ősszel megjelent Rendet a fejekben album dalaihoz. A Fejben dől el című új dalhoz készült videót először itt, a Lángoló Gitárokon nézhetitek meg! 

Alvin így beszélt a most klippesített dalról: 

 Az utóbbi albumoknál már megszokott dolog lett, hogy felkerül rá egy, a többi szerzeménytől igencsak eltérő dal. Ez főleg két dolog miatt van: Az egyik, hogy szeretjük egy kicsit „polgárpukkasztani” a saját hallgatóságunkat is, a másik és talán a legfontosabb, hogy az Alvin-dalok esetében mindig is a mondanivaló volt az elsődleges, az határozta meg az adott dal zenei stílusát. Úgy gondolom, hogy ezekkel a dalokkal még jobban ki tudjuk bővíteni az általunk vizionált világot. Nagyon szeretjük őket!

Mivel a hangszerelése miatt ez a szerzemény egyébként is nagyon különlegesnek számít, a hozzá készített kisfilm is egészen más lett, mint amit megszokhattunk a zenekartól. A frontember, aki maga rendezte a klipet, a forgatás során elsősorban az emberi érzések bemutatására koncentrált.

Sosem szerettem a történetmesélést. Mindig is maguk az emberek érdekeltek, hogy hogyan élik meg az életük pillanatait, miként reagálnak a bánatra, örömre. A dal lényege, hogy mindenki saját maga dönti el a sorsát. Hiszem, hogy mindennek, ami a fejedben megszületik, egyedül csak te szabhatsz határt. Legyünk bátrak, ne féljünk élni!

Aki élőben is szeretné meghallgatni a Fejben dől el-t és a többi új dalt, mindenképp látogasson el április 14-én, azaz most szombaton a Barba Negrába, ahol Alvinék este 21.30-tól állnak színpadra. További informácók a zenekar Facebookján!  


premier punk rock videó hír klip jubileum alvin és a mókusok



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása