2018.04.13. 13:23 – Lángoló

Szubpop fesztivál ma este a Kuplungban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

szubpop_flyer.jpg

Április 13-án a Kuplungban kerül legelőször megrendezésre a Szubpop Fesztivál, mely a TEJ frontember Pálinkás Tamás kezdeményezése. Ugyebár alapvetés, hogy nemhogy szubpop fesztivál nem volt ezeddig, hanem olyan banda sem, melynek szubpop lett volna az elsődleges műfaja. Na de mi az a szubpop?!  A folytatásból kiderül.

A minél pontosabb meghatározásért hadd idézzük szó szerint a sajtóközleményt:  

A TEJ zenekar által kitalált műszó nem egy konkrét zenei stílust jelent, inkább egy hozzáállást, amely nem a mainstream sikerért mindenen átgázoló hozzállást akarja tükrözni. Persze ez zeneileg is megjelenik, hiszen ezek a zenekarok, akik fellépnek a Szubpop Fesztiválon, nem akarnak senkit másolni, járják a saját útjukat, és játszanak a saját kis szűk, de annál lelkesebb bázisuknak.

És itt jön a képbe a TEJ.

Mindenekelőtt nézzünk velük farkasszemet! Tettenérhető náluk nemcsak a csupa jókedv és kedvesség, hanem a roppant elköteleződés, hogy bár popzenét játszanak, annak minden egyes dala a grunge-ból gyökerezik. Hoppá! Aki nem hallotta még őket, máris mekkora kedvet kapott hozzájuk, nem igaz?

Felkértük hát a leginkább rokonbandákat, hogy árnyalják a szubpop univerzumot, és így került be a lineupba a Mocsok 1 Kölykök, a Saverne, a Mamelons és a Gargantua. Érezhetjük, hogy ez a bizonyos fesztivál alaposan fel van építve és máris felköthetjük a gatyánkat, ha hozni akarjuk ezt a színvonalat a második alkalommal.

Összefoglalva sok szeretettel várunk mindenkit 2018. április 13-án a legeslegelső SZUBPOP FESZTIVÁLON a Kuplungban.

További tudnivalók az esemény Facebook oldalán, valamint a TEJ, a Saverna, a Mocsok 1 Kölykök, a Mamelons, és a Gargantua oldalain!  


pop programajánló rock tej kuplung mocsok1kölykök gargantua saverna mamelons szubpop fesztivál



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása