2018.04.15. 18:56 – Lángoló Gitárok

Gyullad a második - Itt a Red Swamp új klipje, a Waste

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dsc_8793_effekt.jpg
Alig dobta ki az első dalt új anyagáról a Red Swamp, máris itt a következő: stílszerűen fogalmazva ismét gyullad a rakéta. A csapat ”az ideális próba” témakörében forgatta a Waste című számhoz készült videót, amely az április 20-án érkező második album, a Desertdrive nyitótétele, egyben az első hivatalos klip a lemezhez. Premier a hajtás után.

 A klip ötlete az énekes/szövegíró, Kovács Gergely fejéből pattant ki, ő maga írta és rendezte a videót.
A megszokott "próbateremben zúz a zenekar" koncepcióból akartam kihozni a legtöbbet, egyrészt mert végre van egy fasza, nagy próbatermünk, ami erre alkalmas, másrészt pedig így nem kellett helyszínkereséssel tölteni az időt. Így is hetekig gyűjtöttük a dekorációs elemeket, de abszolút megérte. Az elejétől fogva egy jó hangulatú, viccesebb sztoriban gondolkodtam, ami tükrözi a zenekar egyébként sem túl komolykodós mivoltát. A történet önmagában az ideális Red Swamp próba karikatúrája, amikor mindenki sikeresen elérte már azt az állapotot, hogy felszabadultan tudja élvezni a zenét. Titkon minden tagban van egy rejtett szereplési vágy, a hallucinációkkal erre akartam rájátszani és szerencsére kiderült, hogy mindannyian Oscar-esélyesek lennénk egy másik életben.
Igazi baráti-családi hangulatú forgatás volt, ezúton is köszönjük mindenki segítségét. A klippet Császár Róbert barátunkkal forgattuk, akivel majdnem az összes eddigi videóanyagunkat csináltuk, nagyon jól tudunk együtt dolgozni. A szám tükrözi a dalíráshoz való új fajta megközelítésünket: a gitárok mellett az ének több teret kapott és többet kísérleteztünk a dinamikával, ezeket Zoli gitártémái és Marci dobolása is kihangsúlyozzák

Jövő héten érkezik az új album, melynek időközben dallistáját és borítóját is nyilvánosságra hozták a fiúk. 
red_swamp_desertdrive.jpg
1. Waste
2. Crossed
3. Desertdrive
4. The Emptiest
5. Leech
6. Castaways
7. Rediscover
8. Queen of The Dirt
További zenékért és videókért keressétek a Red Swamp Facebook-oldalát, vagy nézzétek meg őket élőben április 27-én az Akvárium klubban, ahol az ismert görög stoner banda, a 1000 mods előtt lépnek fel.

budapest premier rock hír metal stoner sludge új dal red swamp hangfoglaló program



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása