2018.04.20. 08:57 – Lángoló

Két hét múlva AWS az Eurovízión - Itt a Viszlát nyár angol verziója

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

003_aws_credit_nikolett_kaszner.jpg

Az AWS pályafutása eddigi legizgalmasabb kalandjára készül. Miután februárban A Dal 2018 zsűrije és a közönség is őket szavazta meg, hogy képviseljék Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, május elején elindulnak Lisszabonba, hogy Viszlát nyár című dalukat megmutassák a verseny külföldi rajongóinak és a nemzetközi metálközösségnek is. (Fotó: Kaszner Nikolett)

A februári hazai győzelem nagy meglepetés volt még a zenekar számára is:

Egyáltalán nem gondoltuk, hogy megnyerjük A Dalt, csak meg akartuk mutatni egy új platformon is a zenénket. Szerencsések vagyunk, mert a hazai metálszíntér összefogott, hogy támogasson minket, így májusban mi megyünk Lisszabonba - az idei Eurovízió egyetlen keményebb zenét játszó versenyzőjeként. Teljes mértékben a komfortzónánkon kívül esik ez a fajta kaland, de eddig rengeteg új emberrel haverkodtunk össze, csupa jó tapasztalatunk van, és már izgatottan várjuk a dalfesztivált. Voltunk Portugáliában videót forgatni, nemrég jöttünk meg Amszterdamból az egyik hivatalos Eurovíziós eseményről, ahol hatalmas tömeg előtt játszottunk, jövő héten pedig még Madridba utazunk egy hasonló buliba, mielőtt elindulunk a portugál fővárosba.

A Viszlát nyár magyarul szólal majd meg a lisszaboni aréna színpadán, a rengeteg próba, egyeztetés, szervezés, interjú és utazás közben viszont arra is szakítottak időt, hogy elkészítsék a dal angol verzióját, amit itt mutatunk be:

Bár az Eurovízió jelenleg szinte minden idejüket és energiájukat leköti, igyekeznek tartani eredeti tervüket. Dolgoznak negyedik albumukon, amit év végén terveznek megjelentetni, miközben a tavaszi turnéjuk is zavartalanul zajlik. Ennek egyik kiemelt eseménye lesz május 25-én a Budapest Parkbéli co-headliner koncertjük az Apey & the Pea-vel, mielőtt nekiindulnak a nyári fesztiválszezonnak.


metál hír aws



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása