2018.04.20. 11:54 – Lángoló

Lélegzet - Itt van Mátyás Attila akusztikus lemeze teljes egészében

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

matyi_2.jpg

Mátyás Attila, a Sex Action, az F.O.System és az egykori Agnus Dei énekes-gitáros-szerzője ma adja ki új, Lélegzet című nagylemezét. Az album érdekessége, hogy akusztikus dalokat tartalmaz, emiatt új hangulatokkal gazdagítja a hallgatót a Mátyás Attilától megszokott dallamvilág.

Régóta szerettem volna már egy ilyen visszafogottabb, akusztikus lemezt készíteni. Egy olyan albumot, ami a Mátyás Attila Band és a Sex Action erőteljes, lendületes világától eltér. A Lélegzet pont ilyen. Kicsit érdekesebb, bensőségesebb hangulatú és hangzású anyag, ami talán a 15 évvel ezelőtt megjelent Föld és az Ég folytatásaként is felfogható.

- mondja új albumáról az énekes. A felvételek a Merkaba Stúdióban készültek 2017-2018 során, a keverést Rozgonyi Péter hangmérnök végezte az r27 Stúdióban. Alább meg lehet teljes egészében hallgatni a lemezt, amit fizikailag itt lehet beszerezni.


premier rock hír mátyás attila



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása