2018.04.21. 11:13 – dankógábor

Ismét megjelenik bakeliten a Sex Action első nagylemeze

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sex_action_lp_cd.jpg

A Record Store Dayre időzítette a Grund Records a hírt, hogy ismét kijön a Sex Action első nagylemeze vinylen. A kiadó ezt írja az új verzióról:

Nagyon sok munka áll a produkció mögött, mert szerettünk volna tökéleteset és maradandót alkotni. Kezdenénk azzal, hogy az eredeti mesterszalagról készült az újrakiadás. Sikerült megszerezni a CD bónuszdalát is ugyanilyen minőségben, így az LP egy dallal hosszabb lesz, mint az első kiadás. A zenei anyag korszerűsítését Rozgonyi Péter és Mátyás Attila végezte. Az aprólékos munka annyira jól sikerült, hogy a zene felrobbantja a hangszórót. 

Ezután következett a borító. A bohócot grafikusunk gondosan retusálta. A felhasznált fotók diákról készültek. A szövegkönyvet újrakorrektúráztuk, a krediteket aktualizáltuk és 4 oldalas betétlapon helyeztük el három korabeli fotó társaságában. Az újragondolt külső tehát olyan, mint az eredeti és mégis más.

A koronát a kiadványra a kiszereléssel tettük fel. A 180 grammos fekete korong Angliában készül, vinylre optimalizált hanganyagból. A lemezt össze sem lehet hasonlítani az album korábbi kiadásaival, ezért CD-n is kinyomatjuk és egybecsomagoljuk a hanglemezzel.

Az így kapott LP+CD csomagot 500, számozott példányban jelentetjük meg, melyet webshopunkban sorszám szerint kiválasztva lehet majd megrendelni.

A tesztlemezek nagyon jól szólnak, a gyártást elindítottuk. Várhatóan a nyár elején jelenik meg a kiadvány. Amint kiderül a pontos dátum, jelentkezünk.

Szóval rajongók készülhetnek.


rock sex action



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása