2018.04.21. 17:06 – Lángoló

Lángol a Fishing #3 - Bemutatkozik a Kassandra

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

kassandra_zsigapal.jpg

Folytatódik két hete indult sorozatunk, amiben a Fishing On Orfű fesztivál szervezőivel együttműködve bemutatunk a Lángolón tíz olyan zenekar, amiről eddig nem biztos, hogy hallottál, de a Fishing stábja valamiért érdemesnek tartotta arra őket, hogy fellépjenek a fesztiválon, ezzel is teret adva az újdonságnak, az olyan hangoknak, akiket nem lehet elkapni léten-nyomon a nyári fesztiválokon. A sorozatban még nyolc héten át kaptok egy-egy izgalmas előadót, akiket röviden bemutatunk, a Fishing szervezői megmondják miért hívták meg őket, és természetesen zenét is lehet hallgatni a posztban. Harmadiknak most jöjjön a Kassandra, az eddig megjelentekért pedig ide kell kattintani. (Nyitókép: Zsiga Pál)

Annyira friss a produkció, hogy gyakorlatilag a Fishing szervezői elmondanak róla mindent:

Nagy Istvántól, az Esti Kornél első énekesétől jó ideje nem hallottunk új szerzeményeket. Gitározik a Péterfy Bory & Love Bandben, oké, de vártuk a saját dolgait. Tavaly elhívtuk zongorázni A tűzhöz közel színpadunkra (merthogy eredetileg István zongoraművész) de gitárt is hozott, meg egy vokalista hölgyet, akivel jópár Kassandra-dalkezdeményt is mutattak. Ez alapján hívtuk meg őket idén, nagyon kiváncsian várjuk a teljes zenekaros felállást, szerintünk a Kassandra ott lesz a következő évek fontos új zenekarai között.

Mikor lépnek fel?

Fishing On Orfű szombati napján, június 23-án, a PMFC Színpadon.

Ilyen zenét játszanak (illetve játszottak egy intimebb környezetben):


fesztivál hír fishing on orfű lángol a fishing



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása