2018.04.23. 10:46 – Lángoló

Magyarul szólal meg a Soulbreakers új EP-je

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mis_3086.jpg

Miután a 2016-os X-Faktorban a zenekarok sorában a második helyet vívta ki magának a Soulbreakers, a csapat most egy új lemezt ad ki a heavy-soul rajongóinak. Míg az előző lemezen, elsősorban angol nyelvű dalok szerepeltek, a Tükröd vagyok címmel megjelenő EP anyaga már magyar nyelvű. A dalszövegeket a zenekar énekesnője, Pleszkán Écska írta, aki úgy nyilatkozott, hogy

nem könnyű feladat elkerülni a kézenfekvő, közhelyes képeket, amikor magyar nyelven írsz.

A zenekar szerint a Tükröd vagyok dalai lazább, emelkedettebb hangulatba kalauzolják a hallgatót, mint a debütáló Beat Up! lemez, mely még karcos, zabolázatlan hangon szólt hozzánk. A kerekebb, dalszerűbb, anyanyelven íródott EP újabb távlatokat nyithat a zenekarnak. A lemezbemutató koncertre április 27-én lesz a Muzikumban. Az este ott lesz a Soulbreakers tagjaival régi barátságot ápoló Tátrai Tibor is, a bemelegítésről pedig a Bűdi Szilárd fémjelezte Jazztelen gondoskodik.


premier hír soulbreakers



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása