2018.04.25. 14:59 – Lángoló

Underground szombat - Angertea, Dharma, Dereng és Nice One Babe a Room 041-ben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

dharma_1.jpg

Április 28-án, szombaton igazi underground bulinak ad otthont a Dürer Kert Room 041-es terme. A napokban akusztikus dallal jelentkező, kompromisszummentes, elborult metált játszó Angertea mellett a Dharma, a Dereng és a Nice One Babe lépnek színpadra. A koncert mindenkinek ajánlott, akik szerint van élet a fősodor mellett is. 

Az Angertea immár huszonkét éve borzolja a hallójáratokat. Öt nagylemezzel és egy EP-val rendelkeznek, dalaikban olyan arcok működtek közre eddig, mint Bill Gould a Faith No More-ból, Franz Stahl, a Foo Fighters gitárosa, vagy Scott Reeder, a Kyuss legendás basszusgitárosa. A nagymágocsi triótól hírnevéhez méltó experimentális-grunge-metal aprítás várható szombat este.

A modern női énekes metált játszó Dharma idén már tizedik éve létezik. Jelenlegi felállás első albuma 2012-ben jelent meg Dharmageddon címmel, majd 2015-ben egy EP-t adtak ki, a tíz dalt tartalmazó Substance című új lemez pedig 2018 februárjában jelent a HammerWorld mellékleteként, tehát még egészen friss és ropogós. A koncerten erről az anyagról is eljátszanak már néhány dalt, természetesen a régebbi közönségkedvencek társaságában. 

Páratlan bólogatás, gerjedő gitárok, lángoló erősítők, zúzás, dara, fiatalság, bolondság - ez a Dereng. Az Isten Háta Mögött korábbi gitárosának, Bokros Csabinak a zenekara az emészthető matematika világában utazik. Három kislemez és a 2016-ban megjelent nagylemez dalai biztosítják a nem szórakoztató metál talpalávalót, persze a prímszámokra gerjedők és páratlan lábúak előnyben lesznek a táncnál.

Az estét a zalaegerszegi metalcore csapat, a Nice One Babe nyitja, akik nemrég jelentették meg második albumukat Paralell Universe címmel. 

További információk a koncert Facebook-eseményén


programajánló koncert hír angertea dürer dharma dereng nice one babe room 041



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása