2018.04.27. 11:00 – Lángoló Gitárok

Részeg mindenki - Kilenc év után új dallal jelentkezett a Macskanadrág

Lángoló premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

mng_montage.png

Kilenc év után idén új lemezzel jelentkezik a hazai punk rock veterán Macskanadrág. Hogy a teljes album megérkezéséig se unatkozzunk, a zenekar már most közzétett egy új dalt, melynek címe a vészesen közelgő hétvége előtt nem is lehetne stílszerűbb: Részeg mindenki. A friss szerzeményt először itt, a Lángoló Gitárokon hallgathatjátok meg.

A zenekar gitárosa, Szili Miklós így mesélt a zenekar körüli aktualitásokról, és a most debütáló dalról:

A zenekar életét az utóbbi időben folyamatos doboscserék nehezítették. Tavaly távozott Figula Gergő, aki az Alvin és a Mókusokba tért vissza. Gergő nyíregyházi, és a távolság miatt egyre nehezebben tudtuk összehozni a próbákat, így aztán az új számok is lassan készültek. Az ő helyét Beöthy Ármin vette át, akivel egyből nekiláttunk az új daloknak.

A Részeg mindenki egy átlagos fiatal életéről szól: a mókuskerékről, a hétfőtől péntekig tartó kemény munkáról, majd a pénteki kiengedésről, szórakozásról. Maga a szám egy pörgős skatepunk tétel dallamos, slágeres refrénnel. Ezzel a jó kis nyári slágerrel szerettük volna megidézni kétezres évek elején sikeres skatepunk zenekarok soundját, szerintem sikerült.

Megújulni most sem fogunk, és nem is hiszem, hogy tudnánk, szóval a szokásos dallamos, gyors punk dalokra számíthatnak a rajongók az új lemezen. Az albumot a tervek szerint ősszel fogjuk felvenni, és ezúton is kérünk még egy kis türelmet azoktól, akiknek még jelent valamit a Macskanadrág. Köszönjük, hogy kilenc évet vártatok, ígérjük, már nem kell sokat!

A felvétel a Grenma stúdióban készült Budapesten, a videóklip pedig a zenekaros snittek mellett a zenekar rajongók által beküldött felvételekkel van fűszerezve. A Macskanadrág legközelebb április 28.-án lép fel a Dürer kertben az Utolsó Alkalom, a The Ocean Front és a Ferdinand Roscoe társaságába.

További információk a zenekar és az esemény Facebook-oldalain!


premier punk rock hír macskanadrág skate új dal



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása