2018.05.02. 15:05 – Lángoló

November 24-én Godsmack a Barba Negrában

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

godsmack2014promo3_638.jpg

Első magyarországi koncertjét adja idén ősszel a Godsmack. Az 1995-ben alapított amerikai rockzenekar az egyik legsikeresebb, többszörös platinalemezes kortárs előadó: több mint 20 millió lemezt adtak el, négyszer jelölték őket Grammy-díjra. November 24-én a Barba Negra Music Clubban játszik Sully Erna együttese. Sajtóhír a hajtás után! 

A bostoni négyes When Legends Rise című, épp a napokban megjelenős hetedik stúdióalbumával érkezik hazánkba. A több év turnézás után összerakott friss kiadvány a zenekar elmondása szerint egy igazi rocklemez lett, aminek legfontosabb küldetése, hogy szórakoztassa a hallgatót. Ennek jegyében készült a Bulletproof című dal videóklipje is, ami inkább egy humoros rövidfilmre emlékeztet, méghozzá olyan vendégekkel, mint a Skid Row-ból ismert Sebastian Bach, vagy a country énekes és popsztár apuka Billy Ray Cyrus. 

A koncertről, melyre az Early Bird jegyek már el is fogytak, további információk az esemény Facebook-oldalán!


programajánló rock koncert hír godsmack sully erna barba negra



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása