2018.05.13. 18:00 – Gnosis

Véreb? Veréb? - Guruzsmás-klippremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

guruzsmas3.jpg

Az Akik mindig elkésnek című második Guruzsmás EP egyik dalához most klip is készült (Dajka Gábor), mégpedig a Karinthy-féle Struggle For Life feldolgozáshoz. A zenekar szerint ennek a versnek nagyon erős a képisége, illetve a feldolgozásuk az egyik legdinamikusabb szerzemény a korongon, így adta magát, hogy ebből készüljön el az első klip. További hírmorzsák a zenekarról és maga a klip a kattintás után.

Nyáron új számok írásával foglalatoskodunk majd. Ezekből kettő már elkészült. Új gitárosunk Kaiser László is keményen dolgozik. Ősszel tervezünk még egy EP-t felvenni hasonló koncepcióval. Ha ez meglesz, nagy fába vágjuk a fejszénket és egy duplalemezes anyagot tervezünk kihozni, amelyen az Osztrák-Magyar Monarchia volt népeinek népzenéből merített újraértelmezései fognak szerepelni, egy-egy hozzájuk tartozó költő versével. , Koncepciónk lényege egyszerű: éreztetni szeretnénk azt, hogy mi mindannyian egy nagy társasházban lakunk. A nagy ívű vállalkozás a Genie de Danube címet viseli majd. Legközelebb június 23-án játszunk a KVLT-ben egy tematikus folk-rock est keretében, ahol az EP anyaga mellett egy Radnóti Miklós és egy József Attila feldolgozás is terítékre kerül. 


folk punk rock progrock klippremier guruzsmás Lángoló Premier



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása