2018.05.18. 11:51 – dankógábor

A Tool énekese a színpadon könyörgött társainak, hogy fejezzék már be az új lemezt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Maynard James Keenan nem arról híres, hogy sokat beszélne bármelyik zenekarának koncertjén. Szóval már csak ezért is meglepő, hogy a múlt hétvégi Tool-koncerten két dal között elkezdett beszélni:

Egy csomó ember kérdezi tőlem mostanában: Maynard James Keenan, mi a fene ez a rohamfelszerelés? Nos, elmondom. Félek a banánoktól és más típusú gyümölcsöktől, mivel nektek, csodálatos embereknek egyszer elfogy majd a türelmetek. Szóval könyörgöm, Danny, Adam, és Justin, fejezzétek be a saját részeteket, hogy én is befejezhessem a sajátomat! Akkor levehetem ezt a kurva rohamfelszerelést.

Keenan a képen is látható cuccról beszél, amit újabban a Tool-koncerteken visel, a könyörgés pedig annak szól, hogy a zenekar hangszeresei végre vegyék már fel az új Tool-lemez zenei részét, hogy Keenen felvehesse az éneket. Ugye Keenan már jelezte, hogy megírta az énektémáit az új lemezhez, de a zenei rész rögzítése lassan halad, mert a többiek blah blah blah blah. Tudja úgyis mindenki, hogy mi van.

 




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása