2018.05.19. 14:00 – Lángoló

Lángol a Fishing #7 - Bemutatkozik az Orchards (A zenekar lemondta a fellépését)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

orchards.jpg

Folytatódik hat hete indult sorozatunk, amiben a Fishing On Orfű fesztivál szervezőivel együttműködve bemutatunk a Lángolón tíz olyan zenekart, amiről eddig nem biztos, hogy hallottál, de a Fishing stábja valamiért érdemesnek tartotta arra őket, hogy fellépjenek a fesztiválon. Ezzel is teret adva az újdonságnak, az olyan hangoknak, akiket nem lehet elkapni lépten-nyomon a nyári fesztiválokon. A sorozatban még három héten át kaptok egy-egy izgalmas előadót, akiket röviden bemutatunk, a Fishing szervezői megmondják miért hívták meg őket, és természetesen zenét is lehet hallgatni a posztban. Hetedikként most jöjjön a Orchards, az eddig megjelentekért pedig ide kell kattintani. FRISSÍTÉS: A zenekar lemondta a fellépését!

langolofishing.jpg

Az angliai Brightonból származó Orchards annyira friss zenekar, hogy még nagylemezük sincs. Van viszont négy daluk, mindhez egy-egy videóval, ezeket alább szépen meg is lehet hallgatni. Az eddig róluk készül cikket a math rockot emlegetik velük kapcsolatban, van is benne valami, de nekünk például a Red Hot Chili Peppers is az eszünkbe jutott. Nemrég egy premierrel foglalkozott velük a Noisey is, ahol nagyon aranyosan elárulták, hogy jönnek Magyarországra koncertezni. Igen, a Fishing On Orfűre.

A Fishing szervezői így indokolták a meghívásukat:

Ők is az általunk kedvelt Big Scary Monsters kiadónál vannak, nekünk pedig egyből megtetszett ez az undergrounból építkező okos, csajos popzene. Szerintünk szép karriert futhatnak be, érdemes még most elcsípni őket!

Mikor lépnek fel?

A zenekar lemondta a fellépését!

Ilyen zenét játszanak:


fesztivál hír fishing on orfű lángol a fishing orchards



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása