2018.05.25. 10:02 – Lángoló

Egy hét múlva már javában tart a FESZT!Eger

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

feszteger_2.jpg

A FESZT!Eger idén május 31-én rajtol a hagyományoknak megfelelően megnyitva a 2018-as fesztiválszezont. A város, mármint értelemszerűen Egerről van szó, hét évvel ezelőtt rendelkezett arról, hogy a minőségi programok elkötelezett híve, tilos a playback, mással nem alkuszik meg. 

A fesztivál három napja alatt a magyar pop-rock előadók színe java szórakoztatja majd a látogatókat a Losonczy völgy sziklái közt. A nyitónapon, csütörtökön a Zanzibár és a Kowalsky meg a Vega lép majd fel, míg a többi napon – a teljesség igénye nélkül – fellép a Depresszió, a Road, az Ørdøg, a Wellhello, a Blahalousiana, a 30Y, a Paddy and The Rats, az Irie Maffia, a Péterfy Bori & The Love Band.

A rendezvény helyszíne maga is csalogató lehet az idelátogatók számára. Ez a lélegzetelállítóan egyedi terület, több mint 40 éve használaton kívüli – a természet által visszahódított – bányaudvarok, borospincék és szőlőtőkék közvetlen szomszédságában, egyedi környezetet varázsol a hazai fesztiválpiacon. 

Eger – a legélhetőbb vidéki városként – nem csak a fesztivállal várja vendégeit a nyár első hétvégéjén. A rendezvény keretei között a látogatók a város különböző pontjain kapnak majd kedvezményes szolgáltatásokat a Mutasd a karszalagod!- akció keretében péntektől vasárnapig. Érdemes tehát figyelni a feszteger.hu oldalt, ahol egy folyamatosan megújuló listán a város legjobb éttermei, kávézói és szabadidős programjai – strandolás, vagy épp izgalmas szabadulós játékok – közül lehet majd válogatni.


fesztivál hír feszt!eger



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása