2018.05.26. 15:18 – Lángoló

Lángol a Fishing #8 - Bemutatkozik a Noémo

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

noemo.jpg

Folytatódik hét hete indult sorozatunk, amiben a Fishing On Orfű fesztivál szervezőivel együttműködve bemutatunk a Lángolón tíz olyan zenekart, amiről eddig nem biztos, hogy hallottál, de a Fishing stábja valamiért érdemesnek tartotta arra őket, hogy fellépjenek a fesztiválon. Ezzel is teret adva az újdonságnak, az olyan hangoknak, akiket nem lehet elkapni lépten-nyomon a nyári fesztiválokon. A sorozatban még két héten át kaptok egy-egy izgalmas előadót, akiket röviden bemutatunk, a Fishing szervezői megmondják miért hívták meg őket, és természetesen zenét is lehet hallgatni a posztban. Nyolcadikként most jöjjön a Noémo, az eddig megjelentekért pedig ide kell kattintani

langolofishing.jpg

Aki hallott már a Bülbülsről, valószínűleg hallott már a felvidéken született Takács Noémiról is. Na, neki a (viszonylag) új zenekara a Noémo, amivel eddig egy EP-t adott ki, illetve mostanában jönnek a frissebb dalok. A finom, jazzes, funkos, lebegő popzenéjét hol zenekarral, hol egyedül adja elő. A Fishingen az utóbbi lesz.

A Fishing szervezői ezért hívták meg:

Már a Bülbülst, Noémi előző zenekarát is szerettük, játszottak is régebben nálunk. Most az erdei színpadra hívtuk meg, hogy még intimebb közegben találkozhasson vele a közönség.

Mikor lépnek fel?

A Fishing On Orfű pénteki napján, június 22-én, a Tűzhöz közel Színpadon.

Ilyen zenét játszanak:


fesztivál hír fishing on orfű noémo lángol a fishing



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása