2018.06.01. 12:50 – Nihil_AK

Miley Cyrus vizeletéből készült vinyl albumot tervez a Flaming Lips

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

flaming-lips-and-miley.jpg

Hová tűntek azok a szép idők, amikor a Metallica Load / ReLoad párosának Andres Serrano által készített borítói, a "Vér és ondó", illetve a "Vér és vizelet" egy emberként késztették felháborodásra a zeneértőket? Ma már egy sima borítófotó miatt, legyen az bármennyire avantgárd és művészi, senki nem ragad klaviatúrát, hogy olvasói levelet írjon a jóízlés nevében. A Flaming Lips viszont úgy látszik, nem hallgat az idők szavára. Őket nem érinti meg az, hogy a közönség napjainkban jórészt immunis az ilyen ingerekre. Néhány albumukat már eddig is megjelentették olyan vinyl kiadásban, melynek alapanyagába sört, vagy épp vért kevertek, ugyanakkor a következő művészi szintre csak most jutottak el: a friss hírek szerint egy olyan szériát akarnak piacra dobni a Miley Cyrus-szal közösen készített albumukból, melynek anyagához a művésznő saját vizeletével járulna hozzá.

A dolog persze nem előzmény nélküli, és akár még meg is valósulhat, hiszen a zenekar eredetileg 2012-ben megjelent The Flaming Lips and Heady Fwends kollaborációs albumát az azévi Record Store Dayre valóban kihozták tíz példányban, melynek anyagához közül többet kiadtak már hasonlóan formabontó kiadásban, a rajta szereplő zenészek vérét használva, melyekhez darabonként 2500 dollárért lehetett hozzájutni, nyilván a hülyének is megérte.

flaming_lips.jpg

Wayne Coyne, a zenekar frontembere így nyilatkozott erről a NME riporterének:

Nem tudod igazán emelni a tétet az emberi vér után. A sör az más, pláne ha a te söröd, egy olyan sör, amit kifejezetten a Flaming Lips számára készítettek, a saját ízlésünk alapján. Persze ez sem olyan őrült dolog, mintha mondjuk Erykah Badu vagy Chris Martin véréből használnál egy keveset a lemezeidhez. Most arról beszélgettünk, hogy a következő lemez, amit ilyen formában kiadnánk, a Miley Cyrus And The Dead Petz album lenne. Fogunk egy nagy adagot Miley vizeletéből, összekeverjük egy kis csillámporral, és már meg is van. Ezzel biztosan emelnénk a tétet, nem gondolod?

Az ötlet maga kitűnő, egyben garantáltan alkalmas arra, hogy egy kis médiafigyelmet generáljunk magunk körül, hiszen ma már kizárólag zenével ez szinte lehetetlen. Már most megígérjük, hogy ha a cikk szerzője valamikor szólólemezt jelentetne meg, abból szintén készül majd hasonló kiadás, piszkosfehér, sárga, téglavörös és barna színekben, de egyelőre nem mondjuk meg, melyik miből lesz, cserébe jó drágán adjuk majd mindet. A turnén pedig meztelenül fogunk fellépni, ami azért lesz könnyű, mert életünkben nem vettünk még fel mezt. És most jöjjön egy dal a Flaming Lipstől.


marketing rock bulvár hír flaming lips kollaboráció polgárpukkasztás miley cyrus pszichedelikus



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása