2018.06.11. 08:56 – Nihil_AK

John Dolmayan sem tudja, mikor lesz új System Of A Down-album

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

system-of-a-down-2017.jpg

Egyre inkább döbbenetes belegondolni abba, hogy a System Of A Down 2005 óta nem adott ki friss anyagot, tehát akárhogy is számoljuk, tizenhárom éve nem jelentkeztek új zenével zenekari szinten. Bár folyamatosan érkeznek a hírek az új dalokról, a tagok sorra olyanokat nyilatkoznak, hogy nem tudják, mikor fogják ezeket felvenni. Most épp John Dolmayan dobos tett így.

Daron Malakian gitáros amúgy épp július 20-án jelenteti meg a Scars on Broadway új lemezét Dictator címmel, Serj Tankian is arról beszélt legutóbb, hogy a zenekarban jó a hangulat, és új dalaik is folyamatosan születnek, tehát a kreativitás elapadásáról nincs szó, csak valahogy együtt nem akarózik a közös munka. John Dolmayan így beszélt a jelenlegi helyzetről:

Ez egy bonyolult kérdés. A magam részéről bármikor készen állok, de a zenekar bizonyos tagjai
nem képesek dolgozni önmagukért. Ha pedig nem tudsz mindenkit összehozni, és belevágni az melóba, az egész folyamat nem indul el.

Nem tudom, hogy valaha megtörténik-e ez. Nem akarom ezt mondani, de a valóságban kell élnünk,
Semmi, amit a Systemen kívül csinálunk, nem közelítheti meg a Systemet. Ez a legjobb dolog minden tag életében, amit valaha csinálni fog. De mégis más dolgokkal foglalkozunk.

Mivel legutóbb a Toollal példálóztunk, ezt most nem tesszük, a Guns N' Roses Chinese Democracy lemeze meg még vagy négy évig magabiztosan az első lesz a legnehezebben elkészült albumok sorában, de ha így folytatják örmény barátaink, előbb-utóbb átveszik a vezetést, bár addig még lepörög párszor a Chop Suey! Magyarország rockdiszkóiban, szigorúan a Killing In The Name és a Five Minutes Alone közé ágyazva.


rock hír metal system of a down új lemez



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása