2018.06.12. 11:04 – Nihil_AK

Ahogy várható volt, vitákat generál az As I Lay Dying visszatérése

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

asilaydying-830x350.jpg

Ahogy múlt héten már beszámoltunk erről, Tim Lambesis énekes szabadulása után ismét aktív az eredeti felállású As I Lay Dying, és egy friss dalt is nyilvánosságra hoztak. Visszatérésük persze számos vitát generált, amelyekre a zenekar egészen eddig nem reagált, most viszont egy sajtóközleményt adtak ki ezzel kapcsolatban.

A sztorit már mindenki unalomig ismeri arról, hogy az énekes pár éve bérgyilkost fogadott, hogy eltegye láb alól elhidegült feleségét, ezért ennél mélyebben nem is részleteznénk a történteket. A zenekar mostani visszatérése viszont láthatóan megosztja a zenei színteret. Néhányan, mint Dino Cazares, a Fear Factory gitárosa, úgy gondolják, az énekes megbűnhődött tetteiért, és jár neki egy második esély, mások, mint például a Metalsucks stábja, akik néhány napja jelentettek meg egy nyilatkozatot, miszerint soha többé nem hajlandók a zenekarral foglalkozni oldalaikon, továbbra is elítélik a zenészt.

A zenekar a következő üzenetet tette közzé Facebookján ezzel kapcsolatban:

Nehéz dolog írott nyilatkozatban minden témát érinteni, amivel foglalkozni szeretnénk. Megértjük, hogy sok kérdés merül fel mindenkiben, és ezen a héten választ is fogunk adni ezekre.

Kíváncsian várjuk. Mindenesetre a most szombaton San Diegóba lekötött visszatérő koncertjükre már minden jegy elkelt. 




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása