2018.06.16. 13:04 – Nihil_AK

Nem sieti el következő albumát az Obituary

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

obituary.jpg

Donald Tardy szerint az Obituary-nak nincs oka arra, hogy siettessék a következő lemez felvételét, hiszen maximálisan elégedettek a tavaly megjelent, zenekarról elnevezett tizedik albumukkal, és úgy gondolják, még bőven van olyan hely a világon, ahová érdemes elmenniük vele. Egy elégedett death metal dobos gondolatai következnek.

Donald így beszélt a zenekar jelenlegi helyzetéről: 

Szuper-elégedettek vagyunk azzal, ahogy a dolgok mennek mostanában. Most az új albumot promotáljuk, ami valószínűleg a legjobb, amit valaha megírtunk. Tudjuk, hogy az emberek számára a Slowly We Rot, a Cause Of Death és a The End Complete lesz az, amiről eszükbe fogunk jutni, az így rendben is van, hiszen nagyon büszkék vagyunk ezekre a lemezekre. De azok harminc év után ismét tudtunk írni egy releváns albumot, és erre szintén szuper-büszkék vagyunk. Szóval mindent megteszünk majd, hogy eljussunk a bolygó összes szegletébe, mert a rajongók látni akarják az Obituaryt, így tele lesz a naptárunk, és teszük, amit tennünk kell. Folyamatosan gondolkodunk új dalokon, írjuk a riffeket, és így tovább. De a jelenlegi életünket, és a zeneipar jelenlegi helyzetét ismerve nincs okunk, hogy kapkodjunk, és mindenképpen kihozzunk egy új albumot, egyszerűen nincs értelme.
(...) Hiszek abban, hogy ha egy rajongó megszeret egy albumot, onnantól kezdve újra és újra hallgatni akarja. Úgy értem, hány éves DIO Holy Diver lemeze? Huszonakárhány éve jött ki, és azóta is majd minden nap meghallgatom. Szóval ez nem egy olyan szitu, hogy "Ó, két év után ki kell jönnötök egy új albummal!", és szerintem a metálrajongók értik ezt. Az Obituary fő terepét az élő koncertek jelentik. Jó móka albumokat készíteni, büszkének lenni a dalokra, amiket írsz, de semmi sem közelítheti meg az élő előadást, amikor látod, hogy a rajongók eljönnek, te pedig megadod nekik azt, amire vágynak, hogy jól érezzék magukat egy gyilkos koncerten.

Örülünk Donald pozitív gondolatainak, és való igaz, a tavalyi lemez rég nem látott jó formában mutatta a zenekart. Az album kezdődalához készült videóklip kitűnő kedvcsináló lesz mindazoknak, akik még nem halották az anyagot. 


hír florida tervek nyilatkozat death metal obituary donald tardy



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása