2018.06.20. 17:25 – Lángoló

Nem csak Queens of The Stone Age lesz ezen a héten a Budapest Parkban

Heti Park

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

quotsa.jpeg

Egyértelmű, hogy a mostani hét talán leginkább várt koncertje a Magyarországra négy év után visszatérő Queens of The Stone Age, akik épp legutóbbi, Villains című lemezüket turnéztatják. De rajtuk kívül is számos érdekes programot tartogat a Budapest Park a következő napokban. Ráadásul ezúttal nyereményjáték is van a programajánló mellé. 

Június 21, csütörtök – Queens of The Stone Age

A Queens of The Stone Age a 2014-es Sziget fesztiválos fellépése óta nem járt Magyarországon, így már ideje volt a visszatérésnek. Most ráadásul Josh Homme és csapata az augusztus végén megjelent hetedik nagylemezükkel, a Legjobb Rock Album kategóriában Grammy-jelölt Villains-szel érkezik hozzánk, hosszú idő óta először önállóan, headline fellépőként a New Beat szervezésében. Mivel legutóbb azt írtuk, hogy Budapesten jobb lett volna a bécsi koncert, holnap itt az alkalom, hogy mindenki meggyőződjön róla, igazunk volt-e. Reméljük, a Feel Good Hit of Summer is előkerül, most igazán aktuális lesz. A koncert után Tesco Disco egészen hajnalig.  

Június 22, péntek - Caramel exkluzív nyári koncert, vendég: Biga

Molnár Ferenc Caramel Magyarország egyik legnépszerűbb és legismertebb férfi popikonja, aki most már bőven több mint egy évtizede zenél töretlen sikerrel. Egy igazi és példaértékű sikersztori az övé – az idén Máté Péter-díjjal kitüntetett művész exkluzív koncertre tér vissza a Budapest Parkba.

Caramel koncertje után kezdetét veszi a hónap legnagyobb R'n'B & HipHop őrülete, a Queens Party. Csillagos ég, hűsítő koktélok, gyönyörű lányok, és az őket megtáncoltató férfiak. Közreműködik: Revolution, DJ Soulja, Gomes.

Június 23, szombat - Hooligans Symphonic, vendég: Zanzibar

A Hooligans az a csapat, akik huszonkét év után is képesek új oldalukat megmutatni a közönségnek. Magyarország egyik legnépszerűbb rockzenekara ezúttal a mindenki által ismert slágereket egészen új köntösbe bújtatva, teljesen egyedülálló hangszerelésben, szimfonikus zenekari kísérettel hozzák el a Budapest Parkba.

Június 24, vasárnap - AmRest Piknik - Ingyenes Random Trip koncert

Igazi vasárnap délutáni program is lesz ezen a héten, hiszen a KFC, a Starbucks és a Pizza Hut szervezésében ingyenes piknik lesz a Budapest Parkban, rengeteg programmal, játékokkal. Friss csirke, pizza, latte, szuper hangulat és zene minden mennyiségben, este 7 órától pedig ingyenes Random Trip koncert várja a közönséget, melynek felállása ezúttal a következő:  DTale (Sigma Live, UK) – ének, Zoe Kypri (Sigma Live, UK) – ének, Tóth Vera – ének, Vitáris Iván (Ivan & The Parazol) – ének, MC Kemon (Irie Maffia) – rap, MC Zeek (Brains) – rap, Pulius Tibor (Supernem) – gitár, Szebényi Dániel (Kowalsky meg a Vega, Electric Sock) - billentyű, ének, Bata István (Sena, Kéknyúl) – basszusgitár, Jász András (Kéknyúl) - szaxofon

A nap programja:
15:00 - Kapunyitás
15:00 - 19:00 - Játékok, nyeremények, evés-ivás
19:00 - 21:00 - Random Trip koncert

A belépés ingyenes, mindössze egy regisztráció szükséges hozzá.

Ahogy a bevezetőben volt szó erről, ezúttal nem csak ajánló van, hanem játék is. Ezúttal egy páros belépőt sorsolunk ki a Budapest Bár július 5-ei koncertjére, amelynek megnyeréséhez egy egyszerű  kérdésre kell válaszolni. Ez pedig a következő:

Mi volt a Budapest Bár legutóbbi lemezének a címe?

Ha rendes vagy, meg is oszthatod ezt a cikket a Facebookon, vagy kedvelheted a koncerthez kapcsolódó eseményt, de egyik sem kötelező. A válaszokat szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk Lángoló – Budapest Bár – játék tárgyú levélben. A jelentkezési határidő július 1, vasárnap éjfél. Másnap reggel sorsolunk, a nyertest e-mailben értesítjük, a beérkezett e-maileket sorsolás után töröljük a levelezőprogramból.

További információk és programok a Budapest Park weboldalán és Facebookján


programajánló koncert tesco disco szponzoráció hooligans caramel queens of the stone age random trip budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása