2018.06.27. 17:19 – Lángoló

Demjén Ferenctől Billy Idolig – Heti Park

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

billyidol.jpg

Alaposan benne vagyunk már a nyári koncertszezonban, ennek megfelelően a Budapest Parkban is egymást érik az eseményszámba menő koncertek, akár a hazai, akár a külföldi fellépőket nézzük. Erre a hétre is jutott két olyan magyar fellépő, akiket garantáltan nem lehet minden nap látni, és két olyan külföldi húzónév, akik minden további nélkül a legendás státuszba sorolhatók. Ezen a héten Demjén Ferenc, TNT, Alice in Chains és Billy Idol a Budapest Parkban. 

Június 29, péntek – Demjén Ferenc, vendég: Kéknyúl

Demjén Ferenc kétségtelenül magyar pop és rockzene egyik állócsillaga, hiszen Rózsi már 1964 óta van a pályán, és szólókarrierje mellett olyan zenekarokban alkotott maradandót, mint a V’Moto Rock, a Bergendy, vagy még korábban a Dog és a Liversing. Aki magyar nyelven beszél, szinte biztos, hogy hallotta már valamelyik dalát, gondoljunk akár a Sajtból van a holdra, a Szabadság vándorai, vagy a Honfoglalásra, amely nem túlzás, nagyobb sikert aratott, mint a film, amelyben szerepelt. Rózsi már túl van a hetvenen, ennek ellenére folyamatosan koncertezik, de budapesti koncertjei mindig kiemelt eseménynek számítanak, és ez ezen a héten pénteken sem lesz másként. Az este előzenekara az utóbbi időben egyre több színpadon feltűnő Kéknyúl lesz.

Demjén Ferenc koncertje után nem ér véget a péntek este, hiszen jön az Y-Production in the Park a város legmenőbb DJ-ivel, egészen hajnalig. Közreműködnek: Dj Hruscsov, Dj Toge - Enterrec Music / Orion, Beatman and Ludmilla, Psyletzky, Comsat / CMST & Petar - /Psychotria Records/, Deco: ZuMArt Decor, Vj: Szitakötő Sonia.

Június 30, szombat – TNT, vendég Császár Előd

A boldog emlékű kilencvenes és kétezres években Dobrády Ákos és Inti duója a magyar mainstream pop ikonikus formációjává vált, akiknek slágerei mára egy generáció popzenei klasszikusaivá nemesedtek. Titkos üzenet, Tiltott perc, Kicsi gesztenye – ha ezeket a címeket olvasva te is azonnal dúdolni kezdted a dalokat, biztosan ott a helyed a TNT nagykoncertjén június 30-án a Budapest Parkban!

Július 1, vasárnap - Pöttömkert / Czutorborsók koncert

Ahogy minden hónap első vasárnapján, most is a családoké és a gyerekeké a Budapest Park. A Pöttömkert havonta megújuló, érdekesnél érdekesebb interaktív programokkal várja a kisgyermekes családokat a Budapest Parkba. Néhány program a szokásos kreatív foglalkozások mellett:

10:15-11:00        Szent Jakab napi Kerekítő baba-mama foglalkozás

11:00-11:45        Czutorborsók koncert: Kresz Géza utazásai

12:15-12:45        Mese több szólamban: Kayamar zenés játéka

12:45-13:15        CSOPA interaktív bemutató

13:30-14:15        Batyuszínház - Mesék könyve: Jancsi és Juliska

Fontos tudni, hogy a rendezvény befogadóképessége ezúttal is 2500 fő. Júliusban csökkentett területen lesz megrendetve a Pöttömkert az esti külföldi fellépő, az Alice in Chains előkészületei miatt. A maximális létszám elérését követően, a távozó látogatók után lehet csak újabb vendégeket beengedni. Hogy az 5-10 perces várakozási idő is kellemesen teljen, a kapu előtt létesített foglalkoztató, illetve aszfaltkréták díjmentesen használhatók.

Július 1, vasárnap – Alice in Chains

Az Alice In Chains a mai napig minden idők egyik legbefolyásosabb amerikai rockzenekara, akik William DuVall csatlakozása után a 2009-es Black Gives Way to Blue lemezzel új fejezet nyitottak pályafutásukban, és képesek voltak túlélni meghatározó énekesük, Layne Staley halálát.  

Karrierjük során számos Grammy-díjra jelölték őket, több mint 20 millió eladott lemezzel, illetve nemzetközi szinten több millió főt számláló rajongói bázissal büszkélkedhetnek. A Nirvana, a Pearl Jam és a Soundgarden mellett egyike a Nagy Négyesnek, akik a ’90-es évek közepén tettek szert hírnévre Seattle-ből, és akik megváltoztatták a modern rock hangzását, és a Pearl Jam mellett ők azok, akik mai napig itt maradtak a stílus kedvelőinek. Vélhetően vasárnap rengeteg nemzedéki himnuszt hallhat majd a közönség, az olyan alapdaloktól, mint a Rooster, vagy a Dam That River, egészen az olyan újkori klasszikusokig, mint a Check My Brain

Június 2, hétfő – Billy Idol – SOLD OUT!

Több, mint egy évtized kihagyás után tér vissza Budapestre önálló koncertre a ’80-as évek egyik legnagyobb punkrock bálványa, Billy Idol! Az ikonikus énekes utoljára 2014-ben jelentkezett lemezzel, de bizonyára olyan slágereket sem hagy otthon, mint a White Wedding vagy a Dancing With Myself.

A koncertre minden jegy elkelt. Akinek nem jutott jegy, de szeretne részt venni a bulin, esetleg megszabadulna fölösleges jegyétől, annak a szervezők TicketSwap rendszerét ajánlják, mert biztonságos, kényelmes és minden jegy új vonalkódot kap az adásvétel során! Facebookon, vagy más online csatornán keresztül, esetleg utcán kézből vett jegyek valódiságáért a Park munkatársai nem vállalják a felelősséget.

Ahogy a múlt héten, ezúttal is lehet páros belépőt nyerni. Ezúttal a Magashegyi Underground és az Elefánt közös, július 18-ai koncertjére sorsolunk ki egy páros belépőt, amelynek megnyeréséhez egy egyszerű kérdésre kell válaszolni. Ez pedig a következő:

Hány erdő van a Magashegyi Underground első lemezének címében?

A válaszokat szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk Lángoló – Magashegyi Underground – játék tárgyú levélben. A jelentkezési határidő július 13, péntek éjfél. Másnap reggel sorsolunk, a nyertest e-mailben értesítjük, a beérkezett e-maileket sorsolás után töröljük a levelezőprogramból. Reméljük, senki nem felejtette el, hogy a múlt héten indított Budapest Bár-játékra még vasárnapig lehet jelentkezni!

További információk és programok a Budapest Park weboldalán és Facebookján


programajánló koncert billy idol demjén ferenc tnt szponzoráció nyereményjáték alice in chains kéknyúl budapest park pöttömkert heti park czutorborsók



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása