2018.06.28. 14:41 – Lángoló Gitárok

Fangler's - Itt a Tisztul lemez címadó dalához forgatott videóklip

Egy dal két élete, első rész

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fanglers_premier.jpg
Rendhagyó módon egy dupla premier első részének lehettek most tanúi. A Fangler's Tisztul című lemezének címadó dalához ugyanis nagyjából egy időben készült el egy rendhagyó szöveges videó és egy remix. Hogy legyen időtök mindkettőt befogadni, azt találtuk ki, hogy a dal eredeti változatát most, a Pásztor Simi által remixelt verziót pedig egy hét múlva, ugyanebben az időpontban adjuk közre itt, a Lángolón. A továbbiakban érkezik tehát a szöveges videó, a szokásos tudnivalókkal a dalról, meg még egy nyereményjátékot is kaptok. 

K. Fangler Péter, a zenekar énekese a következőket mondta a lemez címadójáról, és a videó forgatásáról: 
Magát a dalt sokféleképp lehet értelmezni. Számunkra a Tisztul egy fontos pillanata a lemeznek, sokat pofozgattunk és rugóztunk rajta szövegileg. A korong címadó dalaként némi "súly nehezedik rá", de emellett azért nem egy rock ballada. Mikor a szöveget megkaptuk Simitől - Pásztor Sámuel, az Anna and the Barbies gitárosa  - rögtön összeállt a kép, és tudtuk, hogy ez a szöveg nem csak párkapcsolati oldalról közelít. Itt jött be a képbe az a gondolat, hogy ez a Fangler's első lemeze, amit két év alatt készült dalokból válogattunk össze. 
Így tehát A Tisztul nem csak egy dal. A Tisztul egy folyamat is, ami létre hozta ezt a zenekart és összehozta azt az anyagot, amivel elindulunk és megpróbáljuk beírni a nevünket, ahova csak tudjuk. 
Mivel régóta szeretnénk egy szövegvideót, amit mi forgatunk, és van benne valamilyen csavar, adta magát, hogy ehhez a dalhoz készítsünk egyet. Bandi, a basszusgitárosunk drónőrült, ezért kézenfekvő volt, hogy valami ilyesmi megoldás születik majd. Mivel a lehető legkevesebb utómunkával szerettük volna megcsinálni a videót, úgy gondoltuk, hogy egy olyan helyen, ahol ez senkit nem zavar, krétaspray-vel felírjuk a betonra a szöveget. A helyszínre csak robogóval és biciklivel lehetett eljutni ezért ott jött az ötlet, hogy vegyük fel így, aztán majd belassítjuk a felvételt. Ahogy a Még egyszer klipjénél, itt is egy snittben gondolkoztunk végig, de végül Marsa Norbert barátunk segítségével vágtuk véglegesre az anyagot. 
Mi ehhez már nem is tennénk hozzá semmit, jöjjön a videó. 

A Fangler's legközelebb a Budapest Parkban lép fel Rúzsa Magdi vendégeként, és a zenekar a videó és a remix elkészülésének örömére felajánlotta, hogy átengednek két helyet a Lángoló olvasóinak a vendéglistájukról. Mindössze annyit kérnek, hogy segítsetek egy kicsit a rendezvény beharangozásában: ajánljátok ezt a cikket a Lángoló Gitárok Facebookján kommentben annak, akiket szívesen magatokkal vinnétek a koncertre. A jelentkezési határidő 2018. július 12, éjfél. Másnap reggel sorsolunk, a nyertest szokásos módon e-mailben értesítjük. Ne feledjétek, egy hét múlva ugyanebben az időben érkezik a dal remixelt változata! 

premier pop rock hír nyereményjáték szöveges videó fanglers



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása